Very much comprehensive

I ordered food for my dog unfortunately or fortunately he died during his sleep (14 years old). I contacted the company to see if the food could be returned. Not only they accepted but later I also received a card from someone called Delfine wish us her deepest sympathy for our loss. I want to thank this person and really appreciate the effort for sending us a card and also for the empathy shown . Once again Delfine, thank you very much for your outstanding service. Best regards Damien Salin

Gewoon geweldig!

Prima kwaliteit en snel geleverd. Laagste prijs.

wel langere levertijd, maar dat weet ik nu voor de volgende bestelling

Het kan niet beter.

Heb mijn bestelling nog niet gehad

Wij hebben nog niets ontvangen !!!!!!Wachten nog steeds op onze bestelling van yel- lux

Super!!

Snelle levering, alles was goed!!!

Levering dr post nl totaal niet tevreden

Zeer tevreden over voeding en jullie service.ik ben totaal niet tevreden over leveringen door post ni.deze dozen worden voor mijn huis naast of voor auto geplaatst zodat iedereen die passeert ze gewoon kan meenemen.Er wordt ook niet aangebeld om te verwittigen dat ze geleverd zijn.Ik leef ad achterkant vd woning dus heb geen zicht op straat.Heb het reeds voorgehad met koffie,was vlgns post ni geleverd maar niets ontvangen,waarschijnlijk dr passanten meegenomen.Men kan niet verwachten dat ik uren voor slaapkamerraam zit te wachten en het bedrag van 3zakken hondenvoeding van 12,5 kg/zak is toch ook een heel bedrag.Het gaat hier enkel over post nl

Je krijg wat je besteld,top.

Super,zal regelmatig bestellen.

heel tevreden over.

Vind op de site vlug wat u zoekt altijd correct de bestelling

je krijgt wat is beloofd

Retard de livraison

Livraison en soit disant 48-72h. Nous aurions dû recevoir la commande il y a 4 jours. A ce jour on ne l’a toujours pas ! C’est inadmissible d’avoir des délais si long !!! Mon chien se retrouve sans croquettes. J’ai dû acheter un paquet en catastrophe dans le commerce alors que mon chien a besoin de croquettes spéciales pour sa santé ! Première commande, je ne pense vraiment pas les reprendre ici.

Punctueel

Goede service en producten

Goed verpakt en snel geleverd

très bon produit

reçu dans les temps

Snel thuis ,ik hebt thuis een kat met suiker ik moest speciale eten ,maar niet zeker dat dit merk zou lekker vinden, was handig misschien,paar blikken kunnen kopen ! In plaats van een treed met 24 blikken! En toch weer alles terug sturen als mij kat niet zou lekker vinden! Zonde van alles om de 24 bl terug sturen kost tijd geld? Gelykkig hij vond goed en eet ook wel !

Snelle levering tegen een voordelige prijs

Zeer snelle levering, voordelige prijs en belgisch bedrijf!!

Supersnel en handig

Zowel de online bestelling als de levering verliep super vlot

Super rapide super merci

Goede aanbieding en snel geleverd

Aangename ervaring , alles in orde, bedankt.

Bestelling komt snel , alles in orde , wij zijn allemaal tevreden en happy .

dik in orde

vlotte levering en correcte afhandeling

Snelle levering en prima houdbaarheidsdatum producten.

prijs ok. informatie en levering perfect

snelle levering en vooral volledige info

Super service en snelle levering

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze