Zonder meer uitstekend

Snelle levering, keurig verpakt, goede prijs.

Prima, hier zal ik voortaan dit hondenvoer blijven bestellen.

Vandaag bestellen morgen in huis

Niet de eerste keer dat ik bij pharmapets bestel . Zijn correct en goeie produkten . Dit zal niet de laatste keer vlotjes bestellen van thuis uit heel gemakkelijk en alles perfect.

Satisfaction

Rapidité d envoi Prix défiant bcp de concurrent

Super tevreden

Snel besteld en supersnel geleverd en nog de goedkoopste ook ons dier is heel blij daarmee.

Alles OK

Alles OK

Spijtig dat de korting van 10% of 5 % niet werk of bewust niet werkt verder zeer snelle servies

Alles duidelijk en snelle bezorging.

Etat du colis

Colis arrivé en bon état. Merci

Facile, pratique et rapide

Cela fait plus d'un an que je commande les croquettes de mon chien chez Pharmapets et je n'ai jamais rencontré de difficultés.

Goede betrouwbare webshop

Bestelling snel geleverd. En ook nog extra hondenkoeknjes gratis. Deze mocht ik zelf kiezen.

Wordt altijd prima ontvangen!

Zijn blij met de Service!

Wel goed

Er waren 4 blikken die aan de onderkant helemaal ingedeukt waren! En wel zo ver dat ze niet meer rechtop konden staan. Nog nooit gehad!

Snelle levering na bestelling!! Super

niet zo goed

mijn ervaring deze keer is minder dan andere keren dit licht aan de bezorging van het pakket die was pas op maandag door GLS en normaal krijg ik het voer gewoon via POST NL die zijn veel sneller en zou ik het al op zaterdag hebben ontvangen dus dat is wel jammer maar de volgende keer zet ik het erbij verzenden met POST NL

mijn hond vindt deze brokken lekker

mijn hond vindt deze brokken lekker en hij heeft een mooie glans over zijn vacht

Snelle levering zeer tevreden

Goede prijs

Beste prijs en gratis bezorging. Donderdag besteld, dinsdag binnen.

Manco en niet bereikbaar

In mijn bestelling heb ik een manco van 45 euro. Al een week bezig, maar reageren niet op mail en telefoon. Voel me opgelicht

Online eenvoudig en snel

Spijtig dat de aangekondigde leveringstijd 10.45-14.45 zo’n 4 vetraging had . We hadden die dag dus niet thuis moeten blijven. Spijtig, enig minpnut

Alles volgens afspraak..!!

Prijs/kwaliteit in orde. en vlugge levering!

Heel tevreden

Zeer snel geleverd

Altijd prima ok

Altijd in orde

Achat sans problèmes

J'achète les croquettes de mon chien spécialement adaptées à son problème de santé sur pharmapets et je suis très contente du site, de son aspect assez facile d'utilisation, des produits proposés et de la livraison très rapide. Tout s'est bien passé et depuis je recommande sur le site pour le plus grand plaisir de mes animaux. Merci FD from France

Snelle levering en echt goedkoop.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze