Mijn hond 15,5 jaar wandeld zeer graag ondanks zware artrose en sinds hij Flexadine dagelijks krijgt stapt hij weer zonder problemen iedere morgen 2km en ook s'avonds 1km.

Le service est rapide

Le service est rapide.

goede service, mooie prijs

goede service, mooie prijs

Gewoon goed

Zeer content

Was zeer vlug geleverd super content Mvg Heidi Bruckmann

Zeer tevreden!!!

Snelle levering, duidelijke website en goede prijzen.

Top - livraison rapide

Livraison rapide Bon prix

Prima service met goede communicatie

Bestel zeer regelmatig, hebben scherpe prijzen en snelle levertijd

Betrokken

Mijn bestelling was moeilijk leverbaar. Kreeg het aanbod om mijn geld terug te krijgen. Werd goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk was de bestelling er met 2 dagen vertraging. Hartelijk dank voor alle gedane moeite.

Niets op aan te merken. Mooi op tijd bezorgd

Goed product en op tijd geleverd

Bonne

Satisfaisant

Snel geleverd ! En de laagste prijs

Geen problemen ondervonden. Snel geleverd en de laagste prijs voor deze brokken

Alles naar wens !

Goede prijs en snelle levering

Voordelige prijs van een product dat bij concurrenten ofwel veel duurder is, ofwel zogezegd uitgeput en enkel in kleinere verpakking voorradig. Duidelijke berichtgeving inzake de levering, die snel gebeurt.

Snelle levering, goeie prijs

Alles goed verlopen

Goede prijs, snel geleverd

geweldig

Makkelijk

Het is zo makkelijk als de dierenvoeding aan je voordeur geleverd wordt. Ik hoef het niet meer 'op voorhand' te gaan bestellen, tot bij de apotheek of dierenarts te rijden, er niet meer mee rond te sleuren, gewoon oppakken en de kast in. super gemakkelijk.

Snel en foutloos

Volgende dag geleverd na bestelling, dus prima.

Snelle bezorging

Snelle levering, het zou ook fijn zijn, als ze soms in de aanbieding zijn. En er dan bericht van krijgt.

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede absorptie en klontvorming

Ik heb de bestelling niet ontvangen

Tot twee keer toe een niet thuis bericht via mail ontvangen. Terwijl ik de tweede keer thuis was en geen bericht via de brievenbus heb gekregen. Met andere woorden de bezorger heeft niet eens de moeite genomen om langs te komen, jammer. Hierdoor kon ik geen nieuwe datum plannen.

Alles verliep erg vlot en correct.

Alles verliep erg vlot en correct.

Heb gekregen wat ik wou

Myn aankoop was zelfs 35e goedkoper dan bij dierenarts en het het wordt thuisgebleven coir my top

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze