Vlugge en correcte levering

super

Alles loopt goed!

Luid en duidelijk

Besteld voor een prima prijs en vlot geleverd.

Snelle levering van kwaliteits hondenvoer

Alles verloopt correct

Top! Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs! We bestellen vaker.

Correct behandeld

Snel en correct geleverd

Uitstekend !

Duidelijke site, snelle levering en een goede prijs.

Tevreden, meermaals geen opmerkingen.

Het hondje en het baasje zijn tevreden klanten.

Zondag besteld en maandag geleverd.

Goed en niet goed

Ik ben op een correcte en beleefde manier behandeld. Dus voor dat verdienen jullie 5 sterren. Het door mijn gevraagde artikel voor mijn kat was niet verkrijgbaar. Het door mij gevraagde artikel is belangrijk voor de gezondheid van mijn kat en vooral voor zijn levensduur. U gaf mij advies voor een ander artikel, wat ook in u voordeel pleit. Maar toch heb ik ergens een onbehaaglijk gevoel dat er onvoldoende druk was op het bedrijf dat het door mij gevraagde artikel aan u moet leveren. Uw afrekening is ook correct en vlot geweest. Mijn kat is belangrijk voor mij. Voor veel mensen zijn dieren belangrijk. Ik hoop dat bij een eventuele volgende bestelling, het artikel wel aanwezig zal zijn.

Snelle perfecte levering !

Snelle perfecte levering

Mijn tweede aankoop bij pharmapets, weer op tijd geleverd, mijn hondje superblij want dit voer( gastro intestinal low fat van royal canin) is het enige wat zij mag eten. Ben zeer tevreden en zal hier wel blijven bestellen.

Vlotte ontvangst en eerlijke prijs

Altijd lang wachten

Ik calculeer steeds 2 weken in want zo lang duurt het meestal voor ik mijn bestelde kattenvoer mag ontvangen. Dit kan een keer gebeuren maar niet steeds opnieuw. Omdat deze keer een deel van mijn bestelling een week na aanvraag plots geannuleerd (!) werd, heb ik bij een ander bedrijf besteld. Mijn bestelling was er al de volgende werkdag. Ik denk dat ik ga overstappen.

Duurde erg lang voordat ik het in huis had.

Als hierboven omschreven....

Heel tevreden

Snelle levering, goed verpakt

wij zijn er heel goed ontvangen en heel vriendelijke mensen

heel goed geholpen geweest echt supper

ik raad het iedereen aan

mijn hond golden retriever heeft nierontsteking gehad,en moet nu van dierenarst speciale voeding krijgen,we zijn al 1maand bezig met royal canin renal,en het gaat al beter bedankt voor de snelle levering grtjs

Snelle verzending!

Nu gelukkig snelle verzending!

Alles naar wens !

Correcte service, goede prijs/kwaliteit

Snelle en correcte service

Grote keuze in benodigdheden voor dieren

Dierenvoeding droog of wet, nsurf naar Pharmapets!

Een vriendelijke mail met daarin een kortingscode herinnerd me gewoonlijk na te kijken of ik nog over voldoende dierenvoeding beschik. Op die manier heb ik altijd voorraad voor mijn huisdier ‘Simba’

Leverbaar

Ik zou veel meer bestellen bij jullie maar jullie hebben nooit hill's prescription diet voor katten metabolic feline stoofpotje leverbaar ook al staat het altijd tussen de lijst ... zeer jammer Over de levering enzo dik in orde en correct

De goedkoopste voor mijn lieveling haar voeding

Mijn hond heeft een voeding allergie en ik kijk uit waar het goedkoopste te verkrijgen is! Ben echt tevreden want ik doe een flinke besparing met vroeger! En voor een Duitse dog loopt de prijs wel snel op met de voeding , want dit zijn geen kleine maaltijden hoor.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze