Correcte levering

Mijn bestelling werd rond de afgesproken tijd en op een correcte manier afgeleverd.

van bestelling tot levering : perfect

vanaf de bestelling tot aan de levering verloopt alles zoals het hoort. makkelijk en vlot.

Alles perfect.

Snelle levering, goede prijs.

Heel tevreden

Altijd snel en goede service

Zoals altijd! Top!

Top zoals altijd. Mooie prijs, snelle levering.

Prima adres voor maandelijkse aanvulling kattenvoer

Een jaar geleden adopteerden we de twee katten van mijn zus. Ineens moesten we voorzien in kattenvoer en bij raskatten kan dat soms een speciale aangelegenheid zijn. Via onze dierenarts kwamen we aan een bepaald merk, dat de katten lekker vonden. Aangezien het bij de dierenarts iets duurder was, gingen we op zoek naar een alternatief. Bij Pharmapets hebben we nu al quasi een jaar het kattenvoer gekocht, en zijn zeer tevreden van leveringen. Er is even een stockprobleem geweest, maar onze katten hebben dat “doorstaan” ;-) . Belangrijk: zeer goeie klantendienst beschikbaar wanneer het nodig is.

Prijs kwaliteit verhouding

Product voor goede korting gekregen en snel via de koerier ontvangen !! Mijn dank hiervoor Gr peter

Top producten

Ons kat is dol op haar voeding Metabolic+urinary stress en wij zijn blij dat ze gezond is

super snel

Ik ben tevreden. Ook al op de website staat dat dw verzending 2-3dagen kan durwn, heb ik de voer van mijn hond binnen 24uur gekregen. Snel en het goedkoopste.

Geweldige service, snel geleverd. Ook als je vragen stelt heb je snel antwoord.

Duidelijke website, snelle levering.

Alles sn en correct geleverd

Bestel de volgende keer weer hier

uitstekend snelle levering

heb er nog steeds goede ervaring mee snelle en goede levering.

goed koper

super snel geleverd

Snel en juiste product

Snel en juiste product geleverd

Problemen met levering

Ik had problemen met de levering, het duurde al meer dan een week, maar na de klantenservice gecontacteerd te hebben, stuurden ze een nieuw pakketje en dat werd de dag erna geleverd.

Correct

Ik heb nu 3 maal besteld bij Pharmapets en alles loopt prima. Bestelling, bevestiging, betaling en levering vlot verlopen.

super

bestelling in orde komt aan zoals afgesproken goede dieetvoeding voor onze hondjes : ze eten het graag dat is het belangrijkste

Duidelijk en overzichtelijk zowel in aankoop als verzending

Duidelijk en overzichtelijk zowel in aankoop als verzending

snel bezorgd 10/10

altijd snel bezorgd

Pas twee keer een bestellinv gedaan . Tot nu toe goed verlopen .

Communicatie is prima en snelle levering

Absoluut een aanrader! Communicatie is prima en de brokken werden snel geleverd.

Prima dienst!!

nog nooit een probleem gehad bij m'n bestellingen.

Snel geleverd. 30% goedkoper dan bij de dierenarts.

Het eten dat de dierenarts aanbeveelt, maar dan 30% goedkoper dan wat ik ervoor bij de dierenarts betaal. De levering was echt ontzettend snel. Tegen het einde van de week besteld, zaterdag had ik het al in huis.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze