Prima, altijd op tijd, goede kwaliteit

Supersnelle uitstekende service

Al dezelfde dag antwoord op mijn mail en heel netjes het probleem opgelost door een nieuw kattenluikje te leveren wat ik vanavond hoop te ontvangen

Supersnelle levering

Koop nu al paar maanden mijn hondenbrokken bij jullie, 's anderdaags in huis en goed ingepakt, dank u wel

Snel en keurig op tijd geleverd van ons een goede keus tot de volgende keer prettige dagen en gezond blijven

Heel tevreden nooit problemen gehad

Alles snel en gemakkelijk p

Ondanks corona toch snel geleverd!

Mijn pakket werd heel snel geleverd ondanks de corona. Met dikke merci!

Altijd snel geholpen. Ool bij eventuele foutjes langs beider kanten. Top

Heel tevreden met de vlotte en correcte levering

Ik ben heel tevreden met de vlotte levering van de hondenbrokjes en blikjes vlees. Na de eerste keer 3 kilo besteld te hebben nu voor 7 kilo gegaan. Mijn hondje vond het de eerste maand niet zo lekker, maar is er nu aan gewend. ze smult lekker in de Virbac Gastro digestive support brokjes met er doorheen Gastrointestinal low fat van Royal Canin, ze wil het wel graag gemixt hebben, want ze heeft zo haar voorkeuren! Ook gaat het met haar spijsvertering veel beter. Ze heeft stevige ontlasting en spuugt geen gal meer. De prijs kwaliteit verhouding is prima. Bij de dierenarts is het een heel stuk duurder. En het wordt keurig verpakt en zeer snel geleverd. Top!

Prima, nette prijzen en snelle bezorging

Prima, nette prijzen en snelle bezorging

Geen correcte levering ( 1 inplaats van 2pak)

Na telefoon gesprek werd mail beloofd als bewijs voor levering tweede pak tot hiertoe nog geen reactie...

Vlotte bediening

1 artikel was niet op voorraad..maar een duidelijke mail gekregen met de uitleg. En zodra het op stock was,vlug gekregen. Goede service,niks op aan te merken.

Perfect!

Perfecte service!

Snelle levering, fantastisch

Duidelijk en overzichtelijk om producten te kiezen. Snelle levering

Goede ervaring, hebben gezorgd pakje zaterdag werd bezorgd, top

Snelle levering, goede prijzen

Elke keer dat ik bijna pharmapets bestel, heb ik mijn bestelling snel binnen. Ga zo door!

goed producten en zeer goed respons van klantendienst

Goed producten en goed contact met klantendienst

Topservice

De bestelling geplaatst en binnen de 48u geleverd. Alles is heel duidelijk en correct verlopen. Topservice!

Degelijke kwaliteit met consistentie.

Goede software infra, eenvoudig (her)bestellen mogelijk als vast klant met goede klantinfo en snelle levering. Hoe simpel is dat voor mij en allerbelangrijkst tevreden hond

Heel snelle en correcte levering

Ga zeker nog bestellibgen plaatsen

Perfecte service

Stipte uitvoering van mijn order

Prima service en snelle levering

Snelle correctie van levering

Deel van de bestelling ontbrak. Hierop snelle nalevering

Vlotte aflevering en alles in orde!

Vlotte aflevering en alles in orde!

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze