Jammer dat producten op de site niet leverbaar zijn

Jammer dat producten op de site niet leverbaar zijn ondanks dat ze wel voorradig zijn op de site. Verder vind ik het allemaal erg lang duren voordat de producten wel geleverd gaan worden.

Ik ben al de hele dag aan het bellen

Er word niet gereageerd op belletjes.. constant voicemail wanneer je ook belt.. ook al gemaild.. snap dat er soms vertraging kan zijn, maar waarom word de hele dag de telefoon niet opgenomen? dit is heel hinderlijk.

Ik kreeg onderstaande mail terwijl bedrag al via ideal was afgeschreven.

Pharmapets.nl - Alles voor uw dier. 2000021324 65.85 EUR Iets vergeten? Geachte Evelien Booij, U heeft een bestelling geplaatst bij Pharmapets.nl - Alles voor uw dier.. De bestelling die u heeft geplaatst is volgens onze gegevens nog niet volledig afgerond. We sturen u daarom een herinnering om de bestelling alsnog af te ronden. Wenst u de betaling toch nog af te ronden? Klik dan op onderstaande betaalknop. Ordergegevens: Shop: Pharmapets.nl - Alles voor uw dier. Bedrag: 65.85 EUR Omschrijving: 2000021324

Slechte of geen levering

Mijn leveringen kloppen niet en worden veel te laat of niet geleverd of onvolledig. Begrijp het niet. Mijn laatste bestelling was 1x kattenkorrels EN 1x hondenkorrels

Snel en makkelijk

Altijd makkelijk bestellen met snelle levering

perfect

correct en perfekt

Alles degelijk, prima verzonden, besteld en dag nadien geleverd!

ik ben zeer tevreden over de snelle levering, maar indien mogelijk zou ik graag het juiste uur van levering weten. De toelichting kwam in een (late)mail om 22h,00 (die ik een dag later las) het pakket zou geleverd worden van 08:45h - 12:45h. Alles oké, voor de rest.

Zeer vlotte levering correct

Heel vlotte mailing en levering . Deftig verpakt

Heel vlotte service

Gebruiksvriendelijke website. Producten worden steeds snel en correct verzonden.

Alles is correct verlopen .

Zeer tevreden, vlugge bediening .

Niet zo tevreden

Ik kreeg een reply van jullie dat 1 of meerdere onderdelen van mijn bestelling niet leverbaar waren (ik heb maar 1 onderdeel besteld = puppy eten). Ik krijg geen datum wanneer het wel leverbaar is... ik heb puppy eten nodig... Mijn vorige bestelling van Runner Puppy Complete kreeg ik Runner Rundvlees enkelvoudig. Nu zal mijn pup daar niet van dood gaan maar toch... niet ok... Jammer, want mijn eerdere bestellingen waren wel ok. Nu 2x niet.. Ik hoop dat dit snel opgelost wordt.

Zeer goede service en snelle service

Zeer goede service en snelle levering.

Meteen goede actie van jullie kant en de volgende dag het product al geleverd.

Super snelle levering geen problemen.

Goeie kwaliteitsproducten.

kan nie klagen ben content

wordt geleverd op mijn werk moe er nie achter zoeken e

Alles ging goed

Prima winkel ,zeker een aanrader voor iedereen die een dier hebben

snel en goed

De levering gebeurd altijd enkele dagen na bestelling en dat is snel genoeg voor hondeneten, het gaat hier tenslotte niet over een harttransplantatie. Onze Newfoundlander is er duidelijk beter mee af dan 'goedkoper' hondeneten. Veel minder last van hotspots, het komt af en toe wel terug, maar véél minder.

Heel positieve ervaring

Het bestellen en afhandelen gebeurd vlot en correct, als ook de levering. Jullie firma is een aanrader voor iedereen met dieren.

Vlotte service

vlotte service

Zeer snelle levering

de bestelling verliep vlot en werd tijdig afgeleverd

na mijn vraag of het mogelijk was om meer dierenvoeding te bestellen dan er voorradig was bij pharmapets, werd er een aanpassing aan de voorraad gedaan zo kon ik de door mij gevraagde hoeveelheid toch bestellen waarvoor dank !

Correcte en snelle levering

Heb snel mijn item gevonden,en snelle levering

Niet zo geweldig.

Levering kwam te laat toe.. Houdbaarheidsdatum bijna verlopen Wel uitstekende service via de klantendienst.

Hele goede ervaringen met dit bedrijf

Keurig netjes op tijd alles ontvangen

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze