Snelle reactie bij vragen, supersnelle levering en propere levering

Wat latere levering dan ik had verwacht

Ondanks de wat latere levering ben ik zeer tevreden. Dr communicatie is top, dus ik brn uitermate goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook het aanbod eventueel om de bestelling te annuleren vond ik echt klasse. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik bij de volgende bestelling rekening zal houden met de levertijd

Ben erg tevreden over jullie, fijne snelle levering en goed verpakt

Super geregeld

Bestelproces en verdere opvolging werkt goed. Je krijgt zelfs een mailtje als het eten bijna op is.

Perfect, snel en een goede prijs

Van pharmapets koop ik Hill’s Joint Care brokjes, onze labrador gaat heel goed op deze voeding. De bezorging is heel snel en pharmapets geeft ook goede adviezen.

correcte bestelling , snel geleverd

correcte bestelling , snel geleverd , veel info via mail

Zeer snelle levering

Makkelijke site en snelle levering

Vlugge levering. Voordelige prijs!

Top tevreden.

Goede service, goede prijs, snelle levering. Houden zo !!

Super goeie site

Goeie service regelmatig kortingen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering!!

Perfecte bestelling en zéér op tijd

Zéér tevreden

Super service

Makkelijk en snel bestellen, en vervolgens snel in huis voor een goede prijs. Je krijgt zelfs een herinnering om bij te bestellen, maar die is er altijd veel eerder dan dat onze hond de zak leeg heeft

Vandaag besteld morgen in huis!

Snelle levering, goed verpakt

Uitstekende service!

Producten worden snel geleverd en de klantenservice reageert snel en klantvriendelijk.

Stond onder carport

Snel, goeie service!

Ik had het verkeerde besteld, na een mail kreeg ik meteen een antwoord. Ze stuurde meteen het andere artikel zonder dat ze het door mij verkeerde artikel retour had gestuurd. Super service.

lang moeten wachten

lang moeten wachten, meer dan 1 week op mijn bestelling. Heb ik andere dierenvoeding gekregen dan ik besteld heb, vermoedelijk omdat de andere niet meer leverbaar is, en dit het alternatief is. Is ok voor me, maar ik had hiervan toch graag op de hoogte gesteld worden

Snelle levering en goed product

Goed product werd de volgende dag geleverd.

Snelle correcte levering

De bestelling wordt al een paar dagen later geleverd. Alles perfect in orde en tegen een schappelijke prijs.

stipte levering

pharmapets heeft ruime keuze voor speciale dierenvoeding. de levering is altijd stipt; Niets om op aan te merken

Snelle levering en goede producten

Ik heb al een paar keer besteld en ben tevreden over de firma.

Betrouwbaar, snel en veilig

alles goed