Bijna perfect

Rappe levering Duidelijk om te bestellen 1 minpuntje gratis levering van 0€ zou jullie perfect maken !

1e maal en zeer tevreden!

Zondagnamiddag online besteld. 4zakken hondenkorrels en dinsdagnamiddag geleverd ondanks Corona! Zeer tevreden. Ook degelijke mails van zowel bedrijf als GLS!

Goed spul en snelle levering

Goede en snelle levering!

Goede en snelle levering!

Nog niets binnen:(

Nog niets binnen gekregen na een week

Excellent quality,customer service via mail,and fast delivery

I asked for the big pieces of dry food ,for the small ones ! Otherwise all is super

weet ik niet

Kan nog geen ervaring geven daar ik het product nog niet heb ontvangen Het staat nog altijd in behandeling ;Is besteld op 9april(leveringstijd 3tot 5 dagen) dus geen te aantal hoge sterren voor de service

efficiënte en snelle levering

Een duidelijke website, gemakkelijk om te bestellen, snelle en correcte levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prijzen zijn super en levering is op tijd!

Prijzen zijn super en levering is op tijd!

Constante kwaliteit en leverantie

Bij Pharmapets weet je wat je koopt en krijgt. Af en toe krijg je een leuke korting (5 tot 10%) als regelmatige klant. Alleen merk ik wel dat het hondenvoer van Royal Canin geleidelijk steeds duurder wordt. Dat zie je aan je besteloverzicht.

mij bestelling is nog niet geleverd !

ik wacht al 2 weken op mijn bestelling van visvoer !!!!

Lekker snel en voordelig

Voor de eerste keer hier besteld. Stuk goedkoper en snel geleverd. Zal zeker vaker bij dit bedrijf bestellen.

Bestelling in twee keer

Voeding voor de kat is prima. Ze lust het graag. Bestelling liet op zich wachten en kwam op twee verschillende dagen.

ben zeer tevreden

Het was de eerste maal dat ik een bestelling deed en alles wat ok. en op de juiste wijze geleverd.

tevreden

zeer tevreden correct product snelle levering

snel en degelijk

wat de kortingen betreft ( 5 %)kunnen voor mijn bestelde voeding niet kunnen uitgevoerd worden ?

Top service altijd snelle levering 👌

Verpakking moet beter

Keurig snel en volgens afspraak geleverd. De goederen waren helaas los in een doosje verpakt, waardoor 2 van de 4 doppen stuk waren, dat is slordig. Gelukkig had ik zelf nog passende doppen.

Hele goede service . Echte aanrader.Top!

Vlot en duidelijk

Vlot,wel een grote doos voor een klein item. Groetjes

Goed product

Goed product bij 2 zakken behoorlijk korting ook geen verzendkosten. Drukt kilo prijs leuk omlaag

Gemakkelijk teruggevonden wat ik nodig had en snelle levering. Perfect.

Positieve ervaring

Goede prijs en kwaliteit

Snelle levering en product naar verwachting.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze