Lekker snel en voordelig

Voor de eerste keer hier besteld. Stuk goedkoper en snel geleverd. Zal zeker vaker bij dit bedrijf bestellen.

Bestelling in twee keer

Voeding voor de kat is prima. Ze lust het graag. Bestelling liet op zich wachten en kwam op twee verschillende dagen.

ben zeer tevreden

Het was de eerste maal dat ik een bestelling deed en alles wat ok. en op de juiste wijze geleverd.

tevreden

zeer tevreden correct product snelle levering

snel en degelijk

wat de kortingen betreft ( 5 %)kunnen voor mijn bestelde voeding niet kunnen uitgevoerd worden ?

Top service altijd snelle levering 👌

Verpakking moet beter

Keurig snel en volgens afspraak geleverd. De goederen waren helaas los in een doosje verpakt, waardoor 2 van de 4 doppen stuk waren, dat is slordig. Gelukkig had ik zelf nog passende doppen.

Hele goede service . Echte aanrader.Top!

Vlot en duidelijk

Vlot,wel een grote doos voor een klein item. Groetjes

Goed product

Goed product bij 2 zakken behoorlijk korting ook geen verzendkosten. Drukt kilo prijs leuk omlaag

Gemakkelijk teruggevonden wat ik nodig had en snelle levering. Perfect.

Positieve ervaring

Goede prijs en kwaliteit

Snelle levering en product naar verwachting.

Goed produkt

Ondanks de crisis, toch een vlotte opvolging en levering

Super scherp zowel in prijs als in levering

Makkelijk zoeken op de site en nu een paar keer besteld en super snel geleverd. Ik ben vaste klant

de prijs stijgt bij elke bestelling

Dit is mijn derde bestelling op korte termijn en telkens is de prijs gestegen !

Correct afgehandeld.

Attend, goede behandeling, snelle levering.

Vlot verlopen

Bestelling plaatsen, betalen, opvolging en levering zijn vlot verlopen.

Slechte bezorging door GLS!

Beste mensen, ik zou jullie adviseren een andere pakketbezorger te nemen. GLS kan ons adres niet vinden en schrijft dan doodleuk dat wij niet thuis waren (track en trace). Dit is nou al de zoveelste keer dat dit gebeurt. GLS is onbereikbaar voor dit soort klachten. Met vriendelijke groet, Casper Rupert

Eerste bestelling liep perfect, 2e niet.

Ik bestelde tot nu toe 2 maal: de eerste keer liep het perfect, nl. redelijke prijs, vlotte info over levering en tijdige levering; de 2e keer was de prijs flink gestegen, kreeg ik bericht dat nu niet kon geleverd worden, maar niet meer wanneer dan wel geleverd zou worden. Ik kreeg nog geen verdere info. Afwachten dus.

vlotte levering in correcte staat!

correcte en vlotte levering van de bestelde goederen!!

Product goed omschreven en snelle levering

Goede informatie en snelle regeling

Goede prijzen en snel geleverd! Ik ben tevreden! thanks!

Slechte communicatie

Een bestelling gedaan op een dinsdag, ten eerste geen bevestigings mail ontvangen. Na ruim een week ook mijn bestelling nog niet ontvangen, maar wel betaald. Een mail gestuurd waar de producten bleven, krijg je als antwoord dat ze niet weten wanneer er geleverd kan worden. Dus heb ik mijn bestelling geannuleerd, wacht alleen nog op mijn geld terug. Ik bestel hier niet meer, was de 1ste maar ook tevens de laatste keer..

Ik kreeg goed telefonisch advies, had een meneer aan de lijn en er werd mij iemand anders doorgegeven om mijn vraag te beantwoorden, een mevrouw die dierenarts is. Ze gaf mij goede raad en mijn bestelling werd onmiddellijk verstuurd en 's avonds laat (rond 21.30 uur) werd alles nog geleverd. Heel snelle levering. Uiterst tevreden.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze