Snelle levering en regelmatig korting!!!

Nog steeds niet binnen.

Ik heb het nog steeds niet ontvangen. Ook geen track and trach code ontvangen.

Super! En snelle levering

Snelle levering en beste prijs!

snel geleverd, met royal canin 12x 10 kilo de goed koopsten

Goed geregeld en makkelijk.

Snel besteld en snel geleverd.

Duidelijke website, veel producten. Snelle levering

Gezonde voeding

Snel aan huis tegen redelijke prijs

Duidelijke site Bestelling vlot geleverd

Slechte eerste ervaring!!

Kreeg maar een deel van de bestelling heb proberen bellen, via Messenger en mails gestuurd maar geen enkele reactie. Geen idee wat ik nog moet doen ook geen betaling terug gekregen.. Jammer maar bestel nooit meer en ga verdere stappen ondernemen!!

Reeds meer dan twee weken geleden besteld, nog geen nieuws over eventuele levering

niet tevreden

heb hondeneten besteld maar jullie leveren niet daar deze in een ander magazijn liggen. mij werd medegedeeld dat het betaalde bedrag teruggestort zou worden, dit is nog altijd niet gebeurt en verder ontvang ik geen bericht hiervan. jullie sturen wel een beoordelings mail, het zou beter zijn dat jullie doen wat medegedeeld is.

vlugge levering

de dag na bestelling pakket al ontvangen

Levert zoals aangegeven op de website

Zeer tevreden, snelle levering zonder problemen.

Snelle verzending. Top

Correct

Vlot en correct verloop

Bestelling na ruim 10 dagen nog niet eens verzonden.

25 maart besteld. Meerdere keren navraag gedaan. Bij laatste contact, 1 april, is gezegd dat het product die dag nog verzonden zou worden. Nu nog steeds niks verzonden, laat staan ontvangen. Inmiddels een klacht ingediend.

Zeer tevreden snelle levering

Tip top 👊

Gebruiksvriendelijke website, gemakkelijk om te bestellen en altijd een correcte levering.

Als je besteld vlugge levering. Ben zeer tevreden. 👍💐

Snelle en perfecte levering

Duidelijke omschrijving op website, en bestelde product voldoet hieraan perfect. Goede verhouding prijs/kwaliteit

Perfecte en snelle levering

Perfect! Alleen jammer dat ik altijd 'ortingen krijg NADAT een levering is geweest . Vandaar de 3 en geen 5 sterren Vriendelijke groetjes, Danny 😷

Slecht! Ik heb mijn bestelling nog steeds niet.

Na 12 dagen heb ik mijn bestelling nog steeds niet binnen. Ik moet straks nieuw konijnen voer gaan kopen ergens anders omdat deze bestelling zogenaamd na 3-5 werkdagen zou komen. 24 maart is de bestelling geplaatst. Wanneer ik Pharmapets email krijg ik ‘standaards’ email’s terug. Ik ben verbaasd dat de bestelling op dit moment nog steeds niet op de post is gegaan..... Ondertussen krijg je wel een email binnen voor een review.

Vrij snel geleverd in deze corona periode

Zeer goede service!

Zeer goede service!