Een uitstekende levering

Onze hond eet enkel voeding die jullie of de dierenarts verkopen. Aangezien de Covid-19 toestand vertraging oplevert. Heb ik vlug een bestelling gedaan om niet zonder te vallen. Maar de levering verliep heel vlot zoals gewoonlijk en met korting. Super!

super!!

In tijden van corona en van vertragingen in leveringstijd van online winkel, ben ik super tevreden over de snelle levering van pharmapets!!

Top service - snelle levering!

Snelle levering en top service

Topkwaliteit

Altijd op tijd geleverd zelfs in deze coronatijden.

Wat ik zou verwachten van een internetaankooo.

Twee zakken van 15kg droogvoer gekocht en elke zak werd netjes in een kartonnen doos verpakt. Prijs is voordeliger dan bv in de Aveve.

Altijd snel en betrouwbaar

Perfect voor specifiek hondenvoer

correcte firma

Steeds correct qua prijs en service EEN AANRADER

Heel goed voer, prima verpakt, snelle levering.

Heel tevreden

Zeer goede service en goedkoop

Dit is mijn eerste aankoop bij Pharmapets en ben zeer tevreden over de snelle en correcte levering en over de prijs van mijn bestelling. Een aanrader.

Een heerlijk frisse geur wat lang blijft hangen.

Snel en correct

correct geleverd

goede prijs vlot geleverd

besteld en voor geleverd👍

Niets op aan te merken. Bestelling geplaatst en alles vlot ontvangen.

Heel goede service!

Er was wat misgelopen bij postnl en dit hebben zij zeer netjes en professioneel aangepakt.

Perfect in orde!

Ik heb de bestelling geplaatst op een zaterdag en op dinsdag was het al aan huis geleverd. Ook in deze Corona tijd. Mooi een email met de levering details in alles was in orde. Bedankt!!!

Super comfortabel. Gebruiksvriendelijke en gemakkelijke website.

Ben heel gelukkig. De bestelling komt tijdig, is verzorgd en compleet, in coronatijd een droom. Mijn schoonzus koopt al jaren bij pharmapets, door haar ervaring heb ik de stap gewaagd en ben super content.

niet tevreden i.v.m. nog steeds niet geleverd!

Dit is de eerste keer dat ik bij Pharmapets.be op 15 maart mijn bestelling heb geplaatst en betaald tot op heden nog niets ontvangen?? hoe zit dit? Ik heb dit snel nodig voor mijn kater het betreft Royal canin urinary S/O moderate calorie kattenvoer 7kg. Is het wel op voorraad zoniet dan wil ik mijn geld terug zodat ik het elders kan bestellen. Met vrienelijke groet,

Bestelling op 15 maart geplaatst en nog niets ontvangen

Onze hond heeft erge darm en maagproblemen en heeft deze voeding nodig. Heb al eerder iets bij jullie besteld en daar waren geen problemen met levering. Ga ervan uit dat dit allemaal met coronavirus te maken heeft en wacht maar af. Heb nog gelukkig nog ergens anders voer kunnen kopen en wacht nu maar af,

Teleur gesteld

Ik bestel regelmatig via de Belgische site omdat het via de Nederlandse site ongeveer 20€ duurder is . bij jullie Helaas kreeg ik deze keer de factuur een week later ipv de zelfde dag en de dag er na een mail dat het niet meer in het arsortimend zit Terwijl het nog wel op de website staat In de mail stond dat me geld gelijk terug gestoord werd maar dit kwam pas de volgende dag

Prima verzorgt en goede bezorging

Ik ben dik tevreden over de hondebrokken en ook over de bezorging bij jullie is altijd goed verzorgd en netjes op tijd dank jullie wel. Groetjes Jennie.

Super, voordelig en snel

Goede eevaring, besparen en geen gesjouw met zakken, enkel voordelen dus

Super makkelijk en vlotte afhandeling

Zorgeloos eten voor de hond.

ze eet er goed van

Levering kwam later. Werd goed over gecommuniceerd. Ik dacht verkeerde bestelling maar bleek andere verpakking. Netjes en snel mail beantwoord

Goede communicatie en correcte levering

De meeste leveranciers verpakken het hondeneten in 1 groot pakket waardoor het zowel voor de delivery als voor de ontvanger een zeer zwaar pakket is (om en bij de 30kg voor 2 pakken hondeneten). Jullie verpakken alles apart waardoor het gewicht verspreid is en de pakken handelbaar zijn. Om de milieulast te verminderen zou ik voor zakken hondeneten durven vragen of het nodig is om die expliciet in te pakken. ik zie hier echt het nut niet van in. Het zijn stevige zakken die niet makkelijk kappot gaan en het maakt mij niet uit dat mensen zien dat hier hondeneten wordt geleverd.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze