Goede service!

Mijn bestelling bij pharma-pets was er op afgesproken dag. De bezorger bracht het pakket binnen omdat het zo zwaar was. Helemaal top!

Prima service!

Prima service!

Ben zeer blij met deze site eindelijk hebben we een site gevonden die snel levert en waar alles in orde is.

Zeer slecht

Bestelling gedaan op 23 maart 2020 en vandaag 1 april 2020 nog steeds niks ontvangen. Dit was de eerste keer en tevens de laatste keer dat ik iets bestel bij jullie

levering was lang onderweg, maar ik neem aan dat corona hiervoor schuld draagt.

iedereen verdient en 2de kans, zeker onder huidige omstandigheden. Volgende keer bestel ik nogmaals bij u, en zie dan wel hoe u scoort onder normale omstandigheden. Hou het safe, mvg, Roland

Supersnelle levering. Alles perfect in orde.

Snelle levering en véél goedkoper dan in de winkel

Gewoon uitstekend

Artikel en levering volledig in orde. Zou niet weten waarop zeuren.

Perfecte, snelle service en levering!

Eerste keer een bestelling gedaan: perfect. Er volgen beslist meerdere bestellingen. Enkel het vervoersbedrijf had verkeerd gewicht (aantal kilo) vermeld. Dat was ff opkijken, maar de levering was wel juist.

exelent

snelle levering van het gevraagde produkt

Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen!

leuk winkelmoment

heel duidelijke site, correcte prijzen en zeer snelle levering. topwinkel.

Zoals altijd zeer snel geleverd, zelf in tijden van corona

Een uitstekende levering

Onze hond eet enkel voeding die jullie of de dierenarts verkopen. Aangezien de Covid-19 toestand vertraging oplevert. Heb ik vlug een bestelling gedaan om niet zonder te vallen. Maar de levering verliep heel vlot zoals gewoonlijk en met korting. Super!

super!!

In tijden van corona en van vertragingen in leveringstijd van online winkel, ben ik super tevreden over de snelle levering van pharmapets!!

Top service - snelle levering!

Snelle levering en top service

Topkwaliteit

Altijd op tijd geleverd zelfs in deze coronatijden.

Wat ik zou verwachten van een internetaankooo.

Twee zakken van 15kg droogvoer gekocht en elke zak werd netjes in een kartonnen doos verpakt. Prijs is voordeliger dan bv in de Aveve.

Altijd snel en betrouwbaar

Perfect voor specifiek hondenvoer

correcte firma

Steeds correct qua prijs en service EEN AANRADER

Heel goed voer, prima verpakt, snelle levering.

Heel tevreden

Zeer goede service en goedkoop

Dit is mijn eerste aankoop bij Pharmapets en ben zeer tevreden over de snelle en correcte levering en over de prijs van mijn bestelling. Een aanrader.

Een heerlijk frisse geur wat lang blijft hangen.

Snel en correct

correct geleverd