Parfait

Livraison rapide et gratuite, prix le plus bas

Mon Shitzu de 13 ans adore les croquettes Purviso

Bonjour et meilleurs voeux. Je viens de changer l' alimentation des croquettes pour mon shitzu. Avant :Royal Canin hypoallergénique moderato calorie: prix exhorbitant pour 7 kgs 69€ Maintenant Purviso hypoallergénique Veterinary : prix promotionnel pour 12 kgs : 41.61€ Avec Purviso, mon chien adore et croque chaque croquette, ce qui n'était pas le cas avec Royal Canin. Le service de Pharmapets est impeccable.

Tout est parfait sauf la livraison

Rien à redire concernant la commande et le produit. Mais pourquoi le livreur ne sonne-t-il pas avant de déposer la caisse devant la porte ? Le jour de la livraison, il pleuvait beaucoup et la caisse aurait pu rester des heures sous la pluie si un membre de la famille n'était pas venu sonner. Autant vous dire que les croquettes auraient pris l'humidité et nous aurions pu tout jeter. Donc nous avons eu énormément de chance ce jour-là, mais ça aurait aussi pu être catastrophique. Qu'est-ce que cela leur coûte d'appuyer sur la sonnette ? Que se passe-t-il si la caisse est volée devant notre porte ?

Tres bon articles animaux

Un tres rare magasin qui vends ce coussin, et surtout a cette taille, notre chien ayant une dysplasie en raffole, et c'est le seul moyen de récupérer notre canapé.

Levering tijdig geleverd.

Wel spijtig dat als je geen visa hebt, Geen abonnement kunt nemen, dat je automatisch om de zoveel weken je producten krijgt. Dus ook geen prijsverminderingen. Kan ik het evengoed in de winkel kopen. Mvg

excellente croquettes correspondant au problème articulaire de mon cocker

très bonne croquette, contient de la viande pour les humains donc bon produit et ingrédients correspondant aux problèmes articulaires de mon chien VIRBAC Mobility

Uitstekende service na verkoop

Door een probleem bij de transporteur was mijn pakket zoek geraakt. Ik heb dit gemeld en het probleem werd snel en efficiënt aangepakt. Daardoor is mijn pakket alsnog geleverd. Verder werd de bestelling snel opgestuurd. Veel keuze in voeding (katten).

Zoals verwacht

2 grote zakken hondenbrokken en een variëteit aan verschillende zakjes beloningsnoepjes besteld. Prima verpakt en reeds na enkele dagen geleverd.

Bestelling keurig geleverd zoals werd aangegeven. Overzichtelijke website, fatsoenlijke prijzen.

J'attends la commande.

Je n'ai pas reçu la commande !

Goed voer

Sinds kort, op advies van de dierenarts, overgestapt. Sylke smult.

is gemakkelyk je besteld en het word aan huis geleverd.

jefke eet zyn korrels graag . ik van dacht dat hy ze niet zou lusten. hy was gewend van kleine korrels te eten . royal canin tot 10 kg .

Smooth transaction. Compatitive price. Very fast delivery.

Goed en snel geleverd

Wat ik bestel komt altijd goed en snel aan. Ruilen is ook geen probleem

Prima gegaan. Heel tevreden

Snel besteld, snel geleverd. Helemaal goed!

Livraison rapide, colis de qualité conforme à la demande.

Livraison rapide, colis de qualité conforme à la demande. Impeccable. Merci.

ronduit slecht

betalen en geen levering ontvangen. dan wordt uiteindelijk beloofd om terug te storten. ik wacht dus nog altijd. bende oplichters. tis dat ik 1 ster moet aanduiden, zelfs die bent ge niet waard

Zeer fijne leverancier. Heel vlotte afhandeling. Veel keuze.

Zeer goede service!

Ik had bij jullie Flexadin Advanced besteld voor honden. Deze was veel goedkoper bij jullie dan bij andere online apotheken. Werd correct afgehandeld en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden over jullie service!

Snelle levering, perfect.

Snelle levering top

Snelle levering top

Perfecte service

Goede producten en vlug geleverd.

Meer dan tevreden

Goed en groot aanbod in de winkel tegen correcte prijzen. Snelle levering en producten goed verpakt. Zeker tevreden.

Très bonne mais ....

Livraison marchandise tout parfait Dommage pas de payement bancontact pour abonnement

Andere leveranciers hadden niet op voorraad wat ik nodig had, PharmaPets leverde snel.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze