Geen reactie op mail

Op maandag besteld.Op dinsdag kwam ik er achter dat mijn adres niet helemaal goed was. Blijkbaar bij wat heen en weer swipen bij de bestelling woonde ik ineens in België ipv in Nederland. Ik heb dinsdag een mail gestuurd hierover.Ik heb geen reactie ontvangen. Pakket is woensdag wel correct bezorgd, terwijl in mijn account nog steeds stond dat het in behandeling was. Slechte communicatie

Keurige en snelle reactie

Ze houden je correct op de hoogte

ga zeker nog betellen

alles loopt zoals het moet top

alles loopt perfekt bestelling levering top

Is best wel ok

Verzendkosten zijn wel duur.

Adequaat

Ze hebben mij goed geholpen met mijn bestelling omdat er na het betalen iets verkeerd was gegaan en ik niet mijn e-mail kon aanvinken en ik nig geen account had. Telefonisch zijn ze wel moeilijk te bereiken.

Bestelling in prima staat ontvangen, volgens afgesproken levertijd!

Goede prijs en snelle levering

De laagste prijs op internet ( ik ben tenslotte hollander) En de levering was binnen 24 uur.

Snelle levering en goeie prijs

Vandaag besteld en morgen in huis. Snelle service en netjes afgeleverd.

Vlugge afhandeling en correct. Ik bestelde op woensdag en de volgende dag kreeg ik mijn bestelling al.

snel

nog even afwachten hoe het de hond bevalt?

Wij hebben 2 katten die urinary dieetvoer nodig hebben. Bij pharmapets stukken goedkoper dan bij mijn dierenarts. Snelle en correcte levering en mocht er iets niet direct op voorraad zijn dan wordt dit goed gecommuniceerd en snel nageleverd.

perfekt

dik tevreden hier , zijn ,naar mijn mening de goedkoopste in groot verpakkingen. snelle levering, alles prima dus.

voordelig en snel

voor speciaal dieetvoer een goede webwinkel. heel snel geleverd, keurig verpakt en erg voordelig. ik ga hier blijven bestellen

goedkoop, snelle levering

veel goedkoper dan bij mijn dierenarts.

👍👍👍👍👍👍

correcte levering

Correcte levering aan scherpe prijs

Goede correspondentie en snelle levering

Vanaf het moment dat we bestellen worden we op de hoogte gehouden over de levering. De verwachte levertijd voldoet.

Aanrader voor scherp geprijsde producten.

Prima aflevering, prijs was redelijk scherp. Geen verzendkosten.

top

stiptheid klasse all in.

Fijn product

Goed verpakt en snel geleverd. Zoals ik gewend ben van Pharmapets!

Gewoon super 👍

Zeer gemakkelijk om te bestellen en super snel geleverd wat ik zeer goed en belangrijk vind voor men poesjes hun eten op tijd te hebben 👍😻❤ Ben superrrr tevreden en ook de prijs is hier het goedkoopste dat ik kan vinden vergeleken met andere sites dus ik ben een tevreden klant 🥰 Dank jullie. En zeker voor de snelle levering. Dat heb ik nergens anders zo snel hoor. Bedankt. Mvg sarah.

Zeer goed van prijs en zeer snelle levereing

Zeer grote keuze in hondenkorrels. Zeer goed van prijs en een zeer snelle levering.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze