Supersnelle correcte levering

Alles snel en in goede staat afgeleverd

perfect

Goeie service

Bestel en het is gelijk de volgende dag binnen 😁

Snel bezorgd en goede prijs

Snel bezorgd en goede prijs

Zeer goed product!

Na 5 jaren koop ik nog steeds dit product.

Super,snel en goedkoopste

Gemakkelijk,snel en nog goedkoop ook.

correcte prijzen, snelle levering

Vlotte service en goed van prijs

TOP

Er ging iets verkeerd met de levering, omdat de vervoerder nogal LOMP ws omgegaan met het pakket. Het is perfect en snel opgelost! GROTE complimenten, kunnen veel organisaties nog iets van leren. Beveel deze organisatie zeker aan!

product goedkoper dan bij de dierenarts en vlugge levering

vlotte website ,voor mijn product goedkoper dan bij de dierenarts en na enkele dagen al thuis geleverd

Goedkoper dan elders. Snel antwoord op vragen. Snelle levering.

Wacht nu al 1 en een halve week. Het voer zou met 2 dagen bezorgd worden en heb nu nog steeds niets

Slecht, ik bestel hier nooit weer. Wel betalen en niets krijgen.

niet zo positief deze keer

Mijn bestelling werd op 10.12.2019 bezorgd bij een nachtwinkel in de buurt om 19.05 uur. Op de mail die ik kreeg van jullie stond dat de bestelling afgeleverd werd bij de buren zonder te vermelden op welk nummer. Pas drie dagen later kwam de eigenaar van die nachtwinkel, die zelfs geen rechtstreekse buur is van ons, melden dat er een pakje van ons bij hem stond. Is het mogelijk om in het vervolg een beetje specifieker te zijn wat betreft het afleveringsadres.

IK HEB NOG STEEDS NIETS ONTVANGEN !

Beste, Ik heb mijn pakket met dieetvoeding nog steeds niet ontvangen, bijgevolg moet ik mijn kat sinds eergisteren gewone voeding geven ... :( Vraag mij af wanneer pakket geleverd zal worden. Op de site van B-post komt geen vooruitgang. Mijn ordernr: 90085600 mvg,

Helder en snel

Duidelijke website, snelle levering, goedkoper dan bij de dierenarts en plezierig dat je herinnerd wordt via de mail voor herhaal bestelling.

Kwaliteit

Beste site voor het bestellen van hondeneten. Is zeer voordelig en geeft extra korting als je tijd niet besteld hebt

Een hele goede en snelle levering super tevreden

Snelle correcte levering

Nooit lang wachten op je bestelling, alleen mis ik wat meer kortingscodes.

Niet helemaal perfect

Levering is goed alleen de Track en Trachee is niet volgens systeem.

De dag nadien geleverd 👍

Vrijdag namiddag besteld en zaterdag reeds geleverd . Super !

Levering pakket

De levering is zeer moeilijk verlopen. Heb ganse dag gewacht en zijn uiteindelijk de volgende dag gekomen op een zondag ipv zaterdag

Simpel, snel en goedkoop.

Makkelijk in gebruik. Goede prijs verhouding. Pas een keer besteld maar erg positief

snel en sympathiek

Pharmapets helpt je eraan te herinneren wanneer er weer besteld moet worden. En doen bij die herinnering dan meestal een leuke korting van 5 of 10 procent. De prijsstelling is gunstig. Het bestelde product komt uit België en is de dag erop in Noord-Nederland (!). Dat noem ik snel en de kortingsactie is sympathiek. Vandaar 5 sterren. Verdiend!

Supersnelle levering, goede prijs

Snelle verzending en levering. Zeer voordelig

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze