In orde

Bestelling verloopt vlot

Bestelling wordt snel opgepakt en netjes ingepakt.

Ik ben tevreden!

Ik ben tevreden 😊

Geheel correct

Super services

Heel tevreden, steeds geleverd op tijd en in perfecte staat !

Snel overzichtelijk..goede service

Makkelijk zoeken,bestellen, en snelle levering

Goed en slecht

Ik heb bij Bol.com besteld en daar veel meer betaald dan op de site van Pharmapets zelf. Daarom kreeg ik en kortingcode voor 5% van Pharmapets. Uiteindelijk weer bestellen voor ruim 170 euro maar de code werkte niet meer, daar heb ik een mail over gestuurd dat ik graag 5% van dar bedrag retour wou ontvangen maar daar is geen reactie op gekomen. Helaas slechte zaak. Maar dat zal u ook wel vinden.

Verzendingskosten betaal je niet bij ander firma

snel en corect

snelle en directe levering

Prima product voor prima prijs

Snelle levering en kan vaak gebruik maken van nog eens 10% korting. Geen leveringskosten, dus prima prijs voor merkproduct. Elders veeeel duurder.

prima, zoals altijd

Snelle verzending, geen minpunten

Altijd snel geleverd

goedkoper en snel

snel

hondenbrok altijd op voorraad. behoorlijk snel geleverd. regelmatig korting. zou t op prijs sturen als we af en toe email krijgen of we weer voer willen bestellen en als vaste klant dan (kleine) korting krijgen

Correct

Correct en gemakkelijk

perfect

alles dik i. orde

Snel en goedkoop

Goedkoopste prijs en snel geleverd. Top!

Stipt en zoals gevraagd

Stipt ,goedkoop enbzoals gevraagd

Alles ok!

Correct oplossing van probleem Snelle levering

Snelle levering.

Het goedkoopste van internet snel geleverd en gratis bezorging

Het eten is steeds te bestellen aan een goedkoper tarief dan bij de dierenarts. Zeer snelle levering, goed verpakt, nog nooit een probleem mee ondervonden. Gemakkelijk dat er herinneringen worden verstuurd via mail. Anders zou ik mogelijks het eten op tijd vergeten bestellen.

uitstekend

Snelle levering van de brokken prijs van de brokken niet al te duur.

Zoals verwacht

Late bevestiging van bestelling, maar wel levering uitgevoerd zoals beloofd binnen 2 dagen

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze