Altijd correct

Heel vlotte afhandeling

Pakket heel snel verzonden na bestelling, enkel spijtig dat PostNL de levering doet: was eerste keer niet thuis, de link om de 2de levering te kiezen, werkte niet. Bijgevolg werkt het pakket in een afhaalpunt op aanzienlijke afstand geleverd. Bovendien was de communicatie van PostNL ook niet duidelijk; als er op vrijdag gecommuniceerd wordt dat het pakket morgen in het afhaalpunt geleverd wordt, verwacht ik dat het er zondag zeker is, niet dat het pas op maandag geleverd wordt. Heb dus extra trip gemaakt. Met BPost heb ik toch betere ervaringen.

Zeer goed.

Stipt op tijd.

Prima.

Prima,concurrerende prijs, levering naar behoren.

Goed verpakt mooi op tijd geleverd.

Zie boven.

goede prijs/kwaliteit en een vlotte levering

Bij bestelling wordt de volgende dag reeds geleverd en een zeer goede prijs/kwaliteit. Niets van opmerkingen.

met deze bestelling was ik niet tevreden

er is met deze bestelling veel fout gegaan de verpakkingen waar deze bestellingen mee verstuurt worden is veel te zwak waardoor er beschadigingen op treden waardoor de bestellingen niet op tijd bezorgd kunnen worden en spoorloos raken

Nogniets ontvangen na 5 dagen

Weinigzitnog steeds te wachten

Kort super

Snelle service na 1 a 2 dg in huis

Snelle levering na 1 a 2 dg na je bestelling. Keurig tot aan de deur afgeleverd dus zelf geen zware zakken voer meer tillen.

Interessante prijs en levering aan huis!

Ik bestelde reeds meerdere malen bij pharmapets.Het bestellen zelf verliep niet altijd even vlot ,maar als er een probleem was werd de bestelling door een vriendelijke dame manueel ingevoerd en ik kreeg dan de bestelling tijdig geleverd. De levering door DHL of GLS verliepen steeds prima,vriendelijk personeel dat steeds mijn 15kg droogvoer in mijn inkomhal deponeert(niet zo met POST.NL)

Snelle levering. Beste prijs

service en bezorging en de prijzen zijn goed , maar de betaling via de website werkt niet goed

Mijn ervaring is dat ik verscheidene keren heb geprobeerd om op de computer via de website een bestelling te betalen en dat dit keer op keer vast loopt. Ik heb van Pharmapets wel de tip gekregen via mijn mobiele telefoon de mijn bestelling te plaatsen en dat lukte toen inderdaad wel. Maar ik zou het toch ook op prijs stellen om via de computer een bestelling te kunnen plaatsen.

Snelle service , betrouwbaar

Snelle service. Komt beloften waar

Goede leverbetrouwbaarheid, goedkoop en degelijke aflevering

Gebruiksvriendelijk en snelle levering.

Product is goedkoper dan bij de dierenarts en daar moet ik het zelf ophalen.

Goed verpakt, scherpe prijs, snel geleverd

Was voor mij de goedkoopste royal canin dieet leverancier. Je kon je pakket eenvoudig volgen, pakket was goed verpakt en snel geleverd

Topservice ! Snel en correct !

Correcte afhandeling, snelle service !

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Uitstekende service

Snelle levering van product en snelle reactie op mijn vraag via de website (Chat).

zeer snelle service en goede prijs/kwaliteitverhouding

Altijd goed geholpen en snel geleverd. Top

Goeie service

Goeie kwaliteit snelle levering