Super service

Goede prijs en hele snelle levering!

Correct en heel vlug

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Mooie en makkelijke site om te bestellen

Super bedrijf, snel en goedkoop!

Voor de 2e keer hondenbrokken besteld. Super snel geleverd aan huis voor een goede prijs. In een woord `Super`... een voorbeeld voor vele andere bedrijven hoe het WEL moet! Dank.

Goeie service

Snel geleverd goeie afhandeling

Gewoon SUPER!

Dag nadien reeds geleverd en tegen een goede prijs!

geweldig bedrijf!

Het bestelde pakket werd via Post.nl "bezorgd" en werd, zo bleek dagen later, bij buren verderop in de tuin gepleurd. De handtekening voor ontvangst werd door de postbode vervalst. Klagen bij Post.nl leverde niks op, Pharmapets nam gelukkig direct actie, zond per GLS direct gratis (!) een nieuw pakket dat wel keurig aan huis bezorgd werd en diende een klacht in bij Post.nl. Wat een tof bedrijf! Nu het verloren pakket alsnog boven water is gekomen hebben we Pharmpets bericht dat we het gratis pakket alsnog zullen betalen, zodat ook zij niet gedupeerd zijn door een fout van de bezorger van Post.nl. We zijn uiterard nog wel nieuwsgierig naar wat Post.nl te zeggen heeft over de foute handelswijze van hun postbezorger.

Goedkoop top service en hebben alles wat onze hondjes nodig hebben

Goede en vlotte levering

Mijn bestelling werd vlot en correct behandeld!

Product was goed, bezorging GLS een drama.

Bestelde hondenbrokken waren prima, ook netjes verpakt. Alleen kon GLS het niet bezorgen omdat (volgens hun) het adres onjuist zou zijn, wat wel goed was. Wij moesten uiteindelijk het pakket zelf bij een afhaalpunt vandaan halen.

Goede prijs en snelle levering.

Snelle levering voor een zeer goede prijs.

Heel tevreden over Pharmapets

Zeer snelle en correcte levering. Ik raad jullie zeker aan naar derden toe 👍👍👍

Levering, prijs en kwaliteit is altijd TOP

Levering, prijs en kwaliteit is altijd TOP

Vlot en makkelijk

Makkelijke bestelling ook al heb je je wachtwoord vergeten, kunt dan verdergaan als gast. En zeer vlotte levering.

Slechte bezorging via PostNL

De service vanuit Pharmapets zelf is prima, alleen als je verzending via PostNL verloopt, dan is dat erg jammer en het is wel onderdeel van jullie totaalservice. Aangegeven bezorgtijden kloppen niet en bij deze levering van ons hondenvoer is ons pakket bij het sorteercentrum kwijtgeraakt bij het sorteren. Inmiddels zitten we te wachten op een gratis nazending vanuit Pharmapets (prettig contact) en is het te hopen dat PostNL nu wel een keer op tijd gaat leveren. De irritatiegrens is bereikt na 5 dagen wachten. Geen pijl op te trekken en daarom helaas geen positieve beoordeling over de service. Tip: neem een andere transporteur!

Was gewend snelle levering

Duurde deze keer veel te lang Oorzaak volgens jullie vrije dag in België

Supersnel bezorging. Bestelling was volgende dag al bezorgd! Toppie!

Kan niet vlotter gaan dus service is 100% ok

Alles ok, geen opmerkingen

al diverse bestellingen geplaatst: zeer goed geprijst, en alles klopt met de Omschrijving(en), van de Produkten!!.

Goede snelle service

Niets op aan te merken