Heel goede service

Tevreden

Snelle leverening Goede werking voor te bestellen op de site.

Snel en makkelijk

Bestel hier al een tijdje voor voor mijn honden. Goede prijsverhouding en goede/snelle service.

Top en zeer tevreden.

Goede en Snelle levering binnenn 2 dagen [ Incl. verzend kosten ] Er zijn bedrijven die iets goedkoper zijn maar dan komen de verzend kosten erbij en dan ben je weer stukken duurder uit. Dus Ik zeg grote Top en Goede Services en Snelle levering. En dit al 4x dit jaar. Groeten, Jos. Nederland.

ik ben heel tevreden over de zending.

Aangenaam verrast met de vlugge levering.

Uitstekende service in België , aan een goede prijs

Mijn tweede bestelling geplaatst, waarbij er een probleem was met server Na telefonisch contact, vriendelijk geholpen en probleem was al opgelost Ik raad Pharmapets ten zeerste aan👍

ik ben super tevreden !!!

omdat ik altijd mijn bestellingen op tijd binnen heb,en daar ben ik blij om.

Bestellingen worden snel geleverd en bij vragen krijg je snel antwoord

Zowel gemakkelijke website en de afhandeling en bezorging waren probleemloos

Goede prijs , snelle verzending

fantastisch

je wordt door middel van emails goed op de hoogte gehouden over je bestelling. snelle levering en voordelig. TOP!

Snel bezorgd, goede service.

Goede kwaliteit, goede service en snelle bezorging.

Alles verlopen zoals het moet

Goede service van verkoop maar verzending was niet goed

Het aankopen van mijn product ging heel vlot maar het opvolgen ervan was een ramp. Ik had gevraagd om het te laten leveren in een pick-up plaats van post nl vlak bij mij thuis, maar kreeg een briefje van dpd in de bus. Op dit briefje stond niet waar en wanneer ik mijn pakket zou geleverd zijn. Heb dan zelf opgezocht waar dpd pick-up plaatsen zijn en gelukkig mijn pakket gevonden.

Vlotte bestelmethode, vlotte levering

Bestellen van hondenvoer verloopt vlot. Snelle levering van onze bestelling.

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd

perfect verlopen

zending was perfect verpakt en optijd geleverd

Correcte en snelle levering

Met 3 Duitse herders heb ik heel wat voer nodig. Op aanraden van een buurvrouw heb een proefbestelling geplaatst bij pharmapets. Alles werd correct en snel geleverd. Ook goedkoper dan in de reguliere handel. De bezorger van post.nl is zelfs zo attent om de zakken tot in de garage te brengen. Sindsdien ben ik vaste klant bij pharmapets.

Tevreden

Geleverd volgens afspraak. Op tijd en netjes.

zeer goed

Goede ervaringen

laatste bestelling niet goed gegaan

Nadat ik contact had opgenomen, wel de zaak goed opgepakt, snel bericht gekregen, en alsnog deze week de bestelling ontvangen.

vriendelijke en behulpzame klantendienst, vlotte levering

Tevreden, snelle levering

Snelle levering Zeer tevreden.

Helemaal top

Niets aan titel toe te voegen!

Zeer snelle en correcte website !

Zeer snelle en correcte site! Ook goedkoper dan andere winkels/sites . 10+ !

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze