fantastische service

Steeds op tijd geleverd.

Goede ervaring met dit bedrijf. Bestelling was netjes verpakt.

Goede ervaring met dit bedrijf. Bestelling was netjes verpakt.

Snel goedkoper als in winkel

super

Top service!

Handige website, super snelle levering en keurig verpakt.

Snelle levering en vlotte afhandeling

Voeding werd snel geleverd. Het bestelproces is heel eenvoudig. Zeker om dezelfde bestelling met 1 klik opnieuw te doen.

Duidelijke website en snelle levering

Ik kon op de website snel en makkelijk mijn product vinden en het werd keurig in twee dagen geleverd.

correcte bediening

Na de bestelling wordt het gevraagde vlot geleverd.

Gewoon goed

Duidelijke internet pagina ,een goede prijs en een snelle levertijd . Kortom gewoon goed

Goed product ik heb geen opmerkingen.

Alles is perfect goed.

Als je bestelt heb je het op twee dagen en dat vind ik goed het is aan te raden

Top zoals gewoonlijk !!!!

Snelle afhandeling en snelle aflevering

Gevonden en gekregen wat ik zocht

Goed geregeld ruim aanbod.

verrassend

snel reactie op een vraag ( via email) omtrent artikel en een snelle levering v.d bestelling !!

Geweldig voor de goede zorgen

Evenals in mei 2019 heb ik wederom voor de katten van onze dochter een baal ban 8 kg Hill's prescription Diët C/D kattenvoer gekocht en daar doen de katten ruim 5 maanden over en dit op voorschrift van de dierenarts. Niets dan lof voor de zeer snelle afhandeling en prijzen ook anderen aan om bij Pharmapets hun inkopen te doen.

Snelle en correcte afhandeling.

Onze pup is zeer tevreden met z'n brokjes en geniet er zichtbaar van. DUS zijn wij (de baasjes) ook tevreden, zeker ook met de snelle levering en de juiste prijs ! TOP/THANKS.

Geweldige service

Prima ingepakt en pakket goed te volgen. Online goed te bestellen en duidelijk Leuk de korting!

Prima afhandeling

Snelle levering en heel concurrentiële prijzen.

Leuk extraatje!

Goedkoper dan bij de dierenarts en een extraatje er bij!

Topservice

Goed snel goedkoop super

Uitstekend geholpen alleen de honden koekjes zijn aan de dure kant voor de rest alleen maar lof

Tevreden , maar plots geen korting meer op aankoop .

stipte afhandeling en levering

gemakkelijk bestellen en betalen. stipte levering

Ik heb voor het eerst bij jullie besteld, jullie hebben een goede overzichtelijke site, maar wat ik fijn vindt is dat jullie snel leveren.Bestelling geplaatst, volgende dag al in huis echt Top!!!

Prima service en prijzen

In de avond besteld volgende ochtend bezorgd! Prima service.

Alles in orde

Goede aankoop zorgvuldig uitgevoerd