Vandaag bestellen ...overmorgen in huis !

Snelle levering , er word n mail gestuurd rond welk uur afgeleverd word wat zeer gemakkelijk is ! Altijd alles netjes verpakt en in perfecte staat ! Ruime keuze voor ieder dier en goede kwaliteit , ik blijf zeker klant bij Pharmapets !

Laatste tijd niet goed

Jullie sturen dat er een korting is als je altijd besteld maar je krijg éénmalig een code en dan is het gedaan

Veel keuzes en snelle levering.

Prima afhandeling

Goed te bestellen en te volgen. Helaas heeft een van mijn katten deze allergene voeding nodig. Ben blij met pharmapets

Sneo levering

Geweldig!

Geweldige service ! Vrijdag besteld en zaterdag in huis! 👍

Niet duur en snel geleverd!

Super, bedankt

Super content !

Proffessioneel

Correcte prijs en snelle levering.

2de top bestelling

Voor 2de keer besteld en zoals de vorige keer, zeer snel en netjes geleverd. Top!!!

Snelle levering. Post Nl heeft vriendelijke medewerkers enkel spijtig dat de bezorger enkel Frans sprak.

Snel , goed, en aan voordeligste prijs

Ik heb aantal honden ik vond hier het goede voer voor mijn ridgeback. En het was ook nog de dag erop hier ik zoek niet verder meer Jammer dat andere artikelen die ik wou uiteindelijk niet er waren ik zocht nog zaken maar als je op het plaatje klikt komt er dat ze het niet hebben bv speelgoed medische t shirt doe zo verder maar vul je winkel aan

Ervaring

Perfect en tijdig geleverd zoals gewoonlijk

makkelijk te bestellen, snelle levering.

Website overzichtelijk, makkelijk te bestellen, levering is snel.

vlotte en correcte levering

ales was oke

laatste levering binnen 24u. Top

de laatste bestelling werd binnen de 24u geleverd. Hartelijk dank en pluim. De voorlaatste bestelling heeft ongeveer 5 dagen geduurd, slechte ervaring! Hopelijk volgende bestelling opnieuw zeer vlot.

snel en gemakkelijk

ik vind het gemakkelijk

Snel en correct!

Snelle levering in een ophaalpunt. Degelijk verpakt!

geweldig

snelle levering van de producten...

snelle levering goed prijs kwaliteit verhouding

Super ervaring

Mooie keuze aan hypo-allergene voeding voor de kat. Levering altijd op tijd, en indien vertraging werd ik altijd goed ingelicht. Het zou tof zijn als het aanbod nog zou uitbreiden, naar andere merken hypoallergene voeding, maar ook eetkommen of dekentjes of iets dergelijks. Heel tevreden van de service!

Erg snelle levering, veel keuze in producten

perfect!

altijd snelle levering !