Afgeleverd , nog niet geopend.

Netjes.

uitstekende service

snelle levering en stevig verpakt !

Ik heb nu een paar keer een zak hondenvoer besteld bij Pharmapets. De levering is supersnel en goed verpakt. Ook af en toe een leuke korting op de volgende bestelling. Ze zijn op dit moment de goedkoopste van alle webwinkels met Royal Canin hondenvoer. De laatste bestelling moet ik helaas retour sturen, omdat mijn hond onverwacht is overleden. Hij staat nog dicht in de doos in de gang. Deze wordt gelukkig zonder problemen met GLS weer opgehaald. Zeer snelle reactie op mijn email ontvangen. Als ik weer iets wil bestellen voor mijn huisdieren, dan zal ik dat zeker weer bij Pharmapets doen.

geweldig

Super snelle levering en de goedkoopste

Snel en betrouwbaar

Zeer Goede prijs-kwaliteit-verhouding

Alles verloopt steeds zoals beloofd wordt op de site!

Ik ben heel tevreden, alles wat ze op de site beloven wordt ook steeds verwezenlijkt.

Fijn

Bestellen en komt snel, daar blij mee

Snelle service!

Het bestellen van kattenvoer verloopt het vlot. En als iets niet in voorraad is, sturen ze de rest al op. Zo hoef je niet zonder eten voor de kat te vallen. Zeer goeie En snelle service dus!

reeds voor de 3e keer besteld ! steeds tevreden

reeds voor de 3e keer besteld ! steeds tevreden !

goeie firma

prima bediening

Snelle service zeer tevreden!

Goedkoop

Snel geleverd en goedkoopste nadat ik 10 procent korting kreeg via een mailtje van hun

Vlugge levering en de prijs

Helemaal top

Alles voor onze huisdieren bij elkaar. Ook speciaal voer En voor een lage prijs

Prima website.

Reeds diversen malen bij deze site besteld en alle keren uitstekende snelle levering, de volgende dag, tegen de goedkoopste prijs. Helemaal top.

Snelle en accurate levering, prijs goedkoop en fijn mailverkeer.

Snelle levering en goedkoper dan de dierenartsen in Nederland

Gewoon super

Snelle correcte levering , prijs kwaliteit is top.

Voor herhaling vatbaar.

Overzichtelijke site en vriendelijke prijzen. Alles snel in huis.

Tevreden

Snel en makkelijk voor speciale voeding

zeer professionele mensen

Sinds de eerste kennismaking met Pharmapets, zijn wij altijd zeer tevreden geweest. Je bestelling plaatsen en de volgende dag gebeurd de levering. Heb je nog vragen : je krijgt onmiddellijk een antwoord. Dit noemen wij professionele mensen. Bravo

Goeie service

Ik ben erg tevreden over de snelle verwerking en levering van het bestelde product.

Vlekkeloze bestelling en levering

Makkelijk besteld en snelle levering (2 dagen). Bij de bestelling was het nog wel niet heel duidelijk wat de exacte leveringstermijn zou zijn, maar verder geen onduidelijkheden.

Niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen maar wel reeds betaald

Voldoet aan verwachtingen

Snel en correct geleverd