Klantvriendelijk

snelle en vlotte service Zeer tevreden over kwaliteit van het product

Snel en 20 euro goedkoper dan bij de dierenarts

Snel en 20 euro goedkoper dan bij de dierenarts

Uitstekende website +snelle service!

Snel besteld, snel geleverd! Fijne overzichtelijke website. Geen poespas bij het bestellen en de levering heb ik altijd binnen de 2 werkdagen! Super service!

Pharmapet oke maar transportfirma slecht.

Transportfirma veroorzaakte al meermaals problemen waardoor bestelling enkele dagen achterwegen blijft en niet op de juiste plaats wordt afgeleverd!

Tevreden klant

Een aanrader. Goeie prijzen, snelle levering, degelijke klantendienst.

Goed product en snelle levering.

Snelle levering en goedkoopste online!

Voor de eerste keer besteld bij deze site en is super verlopen. Ik had royal canin kitten voor maine coons nodig en dat vind je niet zomaar overal. Na verschillende sites te hebben vergeleken was deze echt de goedkoopste en het werd supersnel geleverd zoals beloofd. Top!

Zeer goed en goedkoper dan ergens anders

Ik vind het zeer goed snelle bediening en als je belt altijd vriendelijk

Zeer snelle levering van 12kg hondenvoer. Maandag besteld, dinsdagmorgen afgeleverd. Aanrader. Gr. Dirk

Redelijk snelle levering ,mooie prijs

Snelle afhandeling en laat geleverd

De bestelling is snel afgehandeld en netjes verpakt! Alleen de aflevering was meer dan een uur te laat en dat ervaren wij als super lastig en vervelend.

Vlotte service en zéér goede prijs!

Service is altijd top, de prijs is zelfs nog beter. Het eten voor mijn hond kan ik nergens goedkoper vinden.

goede service.

Het bestellen is makkelijk en wordt vlug geleverd. Na een tijdje krijg een mailtje met de vraag of je genoeg voer hebt voor je huisdier.

geweldige service

zeer tevrede alleen erg duur maar wordt altijd netjes geleverd

Zeer snel en betrouwbaar

snelle en correcte service

snelle en correcte service

Gemakkelijke site, snelle levering. Prima prijs.

Uitstekende service!

Besteld, Betaald, Geleverd….alles snel en correct

Gemak

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Snel en goed

Eenvoudige bestelprocedure. Goede prijs en snelle en correcte levering.

top

altijd perfect

ik ben tevreden over jullie

omdat je goed op de hoogte gehouden word over je bestelling,die je hebt gedaan,en je moet niet zo lang te wachten v oor je het pakket thuis bezorgd krijgt. met vr groet cm kayser

Service TOP

Fijne leuke stipte levering !

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze