De bestellingen gaan super vlot en geen enkel probleem gehad bij eender welke levering. Top. Vraagje: mochten jullie ook nog steur (vis) voeding verkopen, dan kocht ik dit ook bij jullie. Misschien in de toekomst in jullie gamma? Groeten, Fam. colpaert.

Snel en makkelijk

vlot, goede prijs

vlotte levering, goede prijzen en gratis verzendkosten.

vlotte levering

Goed verpakt.

correct

vanaf bestelling tot levering verloopt alles correct

vlugge levering

vlug geleverd, stevig verpakt. Eukanuba eten lusten de honden graag. Toch maar een 9 omdat ik het eten nadien op een andere site nog iets goedkoper heb gevonden.

Goeie communicatie

De bestellingen worden correct opgevolgd met een vlotte levering. Nooit problemen gehad! Bedankt daarvoor. Pascal

Een vlotte levering

Snelle service, vlotte levering

Goeie service

Mijn bestellingen worden snel verwerkt en is vaak binnen 2 dagen in huis je krijgt via de mail soms kortings codes En daar hou ik van

Zeer professioneel

Aangename communicatie, duidelijk, to the point and niet te stijf.

Vlugge en correcte levering

Dramatisch

DRAMATICH Zit nu 6 dagen te wachten op mijn bestelling zak met hondenbrokken. Al 3 x mail gestuurd ,gebeld geen enkele reactie.

Tevreden

Het is nog niet de beste pap want er vallen er nog te veel dode van

Super vlotte afhandeling

Correcte opvolging en afhandeling van bestelling

Stipt en correct

Reeds verschillende keren bij jullie besteld, Elke keer stipt en correct geleverd, eenvoudig bestellen en betalen. Levering zit ook goed en stevig verpakt om transportschade te voorkomen. Een aanrader

Keurig volgens afspraak

De juiste producten , keurig volgens afgesproken levertijd aangekomen

De beste prijs en zeer snel geleverd.

Zeer goed vriendelijke mensen

Overzichtelijke website en vlotte bezorging!

De website is goed opgebouwd waardoor alles makkelijk te vinden is, de bestelling verliep makkelijk en vlotte bezorging zorgt zeker voor 4 van de 5 sterren!

Ik krijg snel geleverd wat ik wil hebben.

Ik krijg snel geleverd wat ik wil hebben en als de levertijd langer is staat dat erbij maar die levertijd wordt dan altijd aangehouden en wordt nooit langer.

Mijn 2 lieve viervoeters vinden het lekkere voeding.

Snelle levering, groot formaat van zakken voeding, goedkoper dan in dierenspeciaalzaken. Prijs en kwaliteit uitstekend.

Goede sevice

Vlotte bestelling en levering

Slimme en vooral makkelijk programma om te bestellen.

Prima levering

Nette levering en snel

Alles verliep vlot, ruime keus ook assortiment

Super snelle service!

Handige website en super snelle service!

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze