Gemakkelijk, goedkoper en snel!

Snelle levering en goede communicatie

Beste prijs en correcte levering

Goedkoopste online en correcte gratis levering

Zeer te vreden

Goede service ga zo door

Tevreden over onze aankopen

Ik heb nu al verschillende keren hondenvoeding besteld bij Pharmapets. De kostprijs is heel wat lager dan bij de dierenarts of in het tuincentrum. De bestellingen en leveringen verlopen correct en vlot.

Prijskwaliteit van het hondenvoer is heel goed.

Na mijn eerste bestelling en betaling, hoorde ik drie dagen niets. Ik dacht dat dit een nep site was. Ook nadat ik een contactformulier had ingevuld, bleef het stil. Ik zou weer willen bestellen, maar ik hoop dat ik na het betalen, meteen bericht krijg. Dat voelt een stuk beter.

correcte snelle levering

zeer tevreden

Snelle en juiste levering

colis livré à l'heure indiquée

premier contact donc pas d'opinion

Goede service snel geleverd

snel duidelijk en goed prijs kwaliteitsverhouding

zeeg roen

Super! Snelle levering,direct antwoord van klantendienst

Zeer tevreden snelle levering, bij vragen direct terug antwoord van klantendienst. En goed prijs kwaliteit verhouding.

In orde

Ok

Prima service, wordt goed op de hoogte gehouden wanneer leverdatum is.

Zeer snele service & goede prijs/kwaliteit verhouding!

Altijd snel en gratis thuis geleverd en goedkoper dan bij de dierenarts ! Altijd een kortingsbon bij elke aankoop. Top service :)

Snel en correct

Met een verlengd weekend kon er niet geleverd worden maar de dag erna werd de bestelling keurig afgeleverd. Leuk dat je vooraf weet wanneer door de "tracking". Betrouwbare firma!

prima!

helder bestelproces en vlotte aflevering

Snel en goedkoop!

Had niet verwacht dat het voor die prijs en zo snel geleverd kon worden. Erg blij ermee.

prima service

de levering door bevoegde instantie kan beter.

Prima, snelle service.

Snelle levering. Goede producten. Wat we met opvalt is dat op de site staat dat prijzen wekelijks worden aangepast. Hondenvoer wat ik bestel is alleen maar duurder geworden. In maart betaalde ik € 69,85 In mei € 72,85 In juni € 75,86 In augustus € 79,85 Dat is inmiddels 10 euro duurder. Dat vind ik best veel in een paar maanden. Graag jullie reactie.

Mijn bankontact werkte niet optimaal. Ik heb dan gebeld of de bestelling was doorgekomen. Een vriendelijke mevrouw bevestigde dat alles oké was.

Ik had brokken voor mijn golden retriever besteld en de volgende dag al in huis. Prima service

Bestelling was correct

De bestelling was zoals we gevraagd hadden, en alles zat in 1 doos, met de levering waren er iets meer problemen, omdat wij niet thuis waren op dat moment en het moeilijk was om op zo korte tijd nog te reageren Daardoor was de doos ook licht beschadigd

Allesperfect verlopen dank U

Alles perfect verlopen, dank U

vlotte transactie

zeer vlugge levering, een plezier om hier te bestellen!

Supersnel geleverd

Karel Picquelaan 162