Zeer goed!! Stipt en goed verpakt

Zeer stipt en goed verpakt

Goeie producten voor mijn kat

Vlotte levering

Snelle levering en 1 van de goedkoopste.

NOG GEEN MENING

HEB MIJN BESTELLING NOG NIET MOGEN ONTVANGEN, WACHT NOG OP DE LEVERING !

Mijn bestelling heel snel ontvangen

Impeccable

Rapide et bien emballé. Merci à vous.

Livraison ultra rapide

Très contente. Je regrette juste de ne pas recevoir de temps en temps des bons de réductions ou choses comme ça étant une très bonne cliente!

Top klantenservice

Ze zijn heel gemakkelijk te bereiken en hebben een geweldige klantenservice. Mijn kat is absoluut geobsedeerd door een van de speeltjes die ik voor haar heb gekocht, maar dan specifiek een van een bepaalde kleur. Dankzij Fleur kon ik meer speeltjes in dezelfde kleur bestellen voor als ze kapot gaan. We zijn er allebei heel blij mee. Heel erg bedankt!

Besteld en snel geleverd

Makkelijk bestellen en binnen enkele dagen in huis.

Prima en snel

Mijn bestellingen altijd juist en op tijd geleverd.ik ben heel

Ik ben heel tevreden of dat bedrijf mijn bestellingen zijn altijd juist en op tijd geleverd en prima verpakt daarom blijf ik bij Pharmapets bestellen.

Prix intêrèssant , livraison rapide , mes chats sont content et moi aussi !

Hele vlotte afwerking

Voor herhaling vatbaar

Bonne amélioration des problèmes cutanés de mon chien

état cutané nettement amélioré depuis le changement de nourriture vers Hills Vet z/d food sensitivities

Ongelooflijk

Ik kan het niet begrijpen maar mijn hond heeft van de eerste dag dat hij de dieetkorrels kreeg ( = 8 dagen + ) diaree. De eerste dagen lopend ....nu bijna gevormd maar plat! Ik bestelde 3 zakken en zit met de handen in het haar !!! Bijna 50 euro voor dit resultaat, ongelooflijk !

Satisfaite

1ère commande et très satisfaite.

Hoef niet verder te zoeken.

Prima prijs, snelle levering.

Ruim aanbod, snelle levering Bestelling is goed te volgen. Prima prijs voor mijn product. Ben vanaf nu vaste klant!

betrouwbaar snelle levering

ik zocht een goede brok voor mijn honden (oud duitse herder en chihuahua) en kwam op deze site. bestellen ging gemakkelijk veel keus en was snel bezorgd. prijs kwaliteit is ook goed ik ga zeker vaker bestellen

Dziękuję napewno polece

Bardzo dobra karma pieski ja uwielbiają ❤️❤️

• Poleciłbyś nas? Tak

Goed, maar je moet geduld hebben.

Communicatie kan beter als product niet voorradig is. Eerst mail dat product niet voorradig is. Daarna bericht dat het geleverd gaat worden en op de zelfde dag weer mail dat product niet voorradig is. Product is dag hierna bezorgt. ????

Note

Produit de qualité conforme à ma demande, prix compétitif, cependant la livraison a eu1 jour de retard…. Merci

super snelle service ...top

goede prijs en kwaliteit en snel en correct bezorgd.

Première expérience...

J'ai été très satisfaite. Le colis est arrivé très rapidement.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze