nog steeds niets ontvangen

helaas heb ik de bestelling niet ontvangen, een mail gestuurd en antwoord op gekregen, afgelopen maandag nog een mail dat de hele bestelling niet bekend is, erg vreemd allemaal

Prima eten voor de hondjes

Vlotte levering

Snelle en keurige levering

Snelle levering, alles netjes verpakt en de prijs is ook heel interessant.

Livraison et emballage

Livraison rapide. Emballage soigné.

Superbe car les produits sont de bonne qualité à un prix attractif

Je suis vraiment satisfait de ma commande car elle a été traité très rapidement et le prix est vraiment intéressant. Je recommande ce site!!!

Snel geholpen

Snelle levering en de katten zijn weer blij

Gewoon goed geen klachten.

Levering trok op niks

Levering van PostNL werd niet gedaan. Dan dag erna gewoon in een ophaalpunt 10 km verder.

Snelle levering van besteld product

Hill s brokjes zijn prima!

Très bien

Bon prix, livraison rapide. Très contente

Parfait

Rien a dire cela fait plusieurs commandes que je fais .

erg grote doos voor 2 kleine doosjes

De doos bevatte 2 kleine doosjes pillen, maar was zo groot dat hij niet in de brievenbus paste. Zonde van al het karton, een zakje eromheen en klaar. We hebben nu een nette bezorger die even aanbelt, maar een minder attente bezorger heeft al eens met iets vergelijkbaars onze brievenbus de vernieling ingeholpen.

Livraison conforme et rapide

Première commande de croquettes sanimed pour mon chat en ligne conforme et livraison très rapide.

Bon rapport qualité prix

Croquettes Royal canin, croquettes vet S/O urinary chat, bon rapport qualité prix, j'espère que le prix va resté stable ! Merci Pharmapets

Snel en professioneel

Super snel

Snelle levering tegen mooie prijs! Aanrader!

uitstekend

mijn katten zijn dol op je product .

Fantastische producten eenvoudig besteld en snel geleverd

Fantastische producten eenvoudig besteld en snel geleverd, De producten Chlorexedyl spray en shampoo zijn zeer prettig in het gebruik, werken goed, geven de geiriteerde huid/vacht snel rust en de situatie verbetert zienderogen. Top ik zou het aanbevelen en zo weer bestellen

Zoals afspraak geleverd

Voor de eerste bestelling, alles prefect.

Croquettes Royal Canin

Aliment complet de très bonne qualité et qui permet à l'animal de rester actif. Nourriture saine. Mon petit chat adore ! Pharmapets est bien organisé et la livraison est rapide.

envoi du colis à une adresse non demandée

j'ai été très surprise de voir que mon colis avait été envoyé non pas au point relais que j'avais demandé mais dans un autre point relais. ce dernier se trouvant dans un centre commercial, j'ai perdu du temps à m'y rendre et à trouver le point de retrait. j'aurais aimé être informée du changement d'adresse et non pas de me retrouver devant le fait accompli!!!!!! j'ai perdu plus d'une heure un samedi ou le centre commercial était plein de monde en période de soldes.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Excellent

Duidelijk en snel geleverd.

Snel en goed bezorgd

Karel Picquelaan 162