Snel en goed bezorgd

Snelle levering.

Le transporteur pas efficace

Le transporteur n’est pas vraiment pas professionnel, soit nous devons aller chercher le colis dans un point relais, il ne se donne pas la peine de sonner, ne préviens pas ou se trouve le colis et cette fois ci il a carrément laisser le colis sous la pluie sans prévenir à nouveau, donc 2 jours sous la pluie, la caisse était complètement détruite.

Vlug antwoord op mail aangaande voorradig Snelle en correcte levering’ Doe zo verder

Adapté

Très satisfaite

Vlugge en goeie levering

vlugge en goeie levering,

Handig en efficiënt

De website is duidelijk, prijs en levering fantastisch ! Ik bestel enkel nog bij pharmapets.

Netjes en op tijd

Vertrouwd product. Jammer dat je nu ineens een heel doosje moet bestellen.(24stuks) Eerst kon het ook in kleinere hoeveelheden. Maar kunnen nu weer voor een gedeelte tijd vooruit..

Aamkoop

Snelle levering en goede prijs via de % die toe ge kent is

Choix et qualité à bon prix

Navigation et commande facile. Qualité des produits proposés.

tout était correct

tout était correct très bonne nourriture pour mon chien

Lekker maar niet goed voor mijn hond

Mijn hond vond de brokken erg lekker maar kreeg binnen een dag enorme jeuk. Terug op andere hypoallergeen en de jeuk is weer weg. Ik had eerst Royal canin hypoallergeen alleen dat vond ze niet lekker. Nu purina aan het proberen!

Top bedrijf.

Bestellen ging eenvoudig. Volgende dag al geleverd. Uitstekende prijs. Heel wat voordeliger dan andere leveranciers. Ik ben helemaal tevreden. Volgende bestelling zal ik weer bij Pharmapets doen.

Ok RàS

Fidèle cliente

Wel duur geworden

In Spanje de zelfde zak Hills van 10kg aan 67 €

Service en verzending top!!!

Vlot besteld, verzonden en aangekomen.

Zeer tevreden !

Prima service, regelmatig updates zodat je je bestelling heel goed kan volgen, kwalitatieve producten aan goeie prijzen en snelle levering. Ik ben blij dat ik deze site ontdekt heb en zal er zeker nog bestellingen plaatsen.

vlotte afhandeling

Niets op aan te merken

Mooie korting. Levering de dag nadien al.

Parfait

1ère commande : - Prix très intéressant - Livraison gratuite et rapide - Commande à 14h reçue le lendemain à mon domicile à 11h Merci !!

Excellent quality, service and prince

The best online store for pet supplies by far. Very helpful service and people who understand pets. Unfortunately, my Yengis went to heaven, but we used this service for years. His name was Yengis Steyn and we were a pack. Pharmapets helped us a lot during our time together.

Goeie servers

Goeie kwaliteit en zeer makkelijk Sel in huis

Jamais déçu du conditionnement et de la livraison.

Service très réactif, pour chaque commande. Livraison rapide. Je recommande vivement.

Satisfaite

Je suis très satisfaite. Dommage pas un petit code promo de temps en temps.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze