Royal canin gastro bevalt goed

Sinds mijn hond dit voer krijgt heeft hij veel minder last van zijn maag. Bevalt dus goed en hij vindt het lekker. Zeer snelle levering en gunstige prijs.

Eerste ervaring …

Pakket meer dan 2 weken onderweg en maar 1 van de 2 bestelde artikelen geleverd

Snelle levering en een goed product

Kattegrit is top. Niks aan toe te voegen. Mijn kar is nogal kieskeurig op eten. De snacks vindt ze helaas niet lekker. De kat van mijn dochter is et echter wel blij mee.

Ravie

Je ne connaissais pas Pharmapets et en cherchant pour trouver moins chère la nourriture de mes chats par rapport à la firme où j'étais cliente et je vous ai trouvé , même référence à meilleur prix , service rapide , livraison à domicile , que demander de plus ? Je recommande votre firme

Snelle bezorging

Oké was snel geleverd

Gemakkelijk en snel

super tevreden

Prachtig personeel op de klanten dienst ! een pluim voor Delfine !!!!

Product en prijs super enkel jammer dat de verzending met gls word gedaan. Gls heeft geen goede reputatie, je krijgt er 20 mails van dat ze gaan komen leveren maar ze komen niet en je kan dagen wachten op je paket. Andere koeriersdienst gebruiken en het is perfect

Snelle correcte levering top !

Livraison rapide très contente

Livraison rapide très contente merci

Goede en snelle service ; blijven doen zo!

Goede en snelle service ; blijven doen zo!

Bon prix livraison rapide et bien prévenue de la livraison statisfaite

Merci

Alles is prima verlopen

Alles in orde

Vlotte afhandeling

Niet bezorgd

Mijn pakketje is nooit binnen gekomen

Snelle keurige verzending, goede prijs! Door de bezorger super over de drempel gezet. 2x15 kg! Dank :)

Parfait

Prix compétitif et commande reçue rapidement. Merci !

Topvoer voor een gunstige prijs !

Snelle levering en gunstig geprijsd !

Toujours pas reçu mon colis

Je n'ai toujours pas reçu mon colis. Chaque jour je reçois un mail me disant que mon colis aura du retard

• Nous recommanderiez-vous? Non

Product was niet op voorraad, hoewel op de site wel stond 'direct leverbaar'. Werd daar echter netjes van in kennis gesteld en uiteindelijk werd het toch nog snel geleverd.

Commande rapide et parfaite

Prix abordable par rapport à d'autres fournisseurs. Envoi rapide et soigné

Goede service, maar erg duur geworden

Wat is alles enorm duurder geworden. 20% ten opzichte van mijn zelfde bestelling van 25 janu jl. Bizar! Ik ga op zoek naar goedkopere leveranciers.

Goedkoop, makkelijk besteld & snel geleverd, wat wil je nog meer :-)

Zie bovenstaande zin ;-).

Cliente depuis pas mal de temps, très satisfaire en tous points. Je recommande.

Cliente depuis pas mal de temps, très satisfaire en tous points. Je recommande.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze