Mooie prijs en overzichtelijke website

Prachtig

Goed bedrijf

Bezorging heeft even geduurd maar is goed gekomen

4 pakken kattengrit snel bezorgd goede prijs

Ik was blij dat bij jullie kittyfriend klompvormend te koop is. Meteen 4 zakken van 20 liter gekocht, snel geleverd. De bezorger heeft de zakken zelfs in de gang gelegd. dus ook een compliment voor de post.

Perfect!

Perfect en vlug geleverd volgens afspraak! ✅

Zoeken, bestellen, klaar, volgende dag geleverd.

Snelle levering en scherp geprijst

Snelle levering ,goed bezorgd,en prima kattengrit.

Zie bovenstaande.

Alles prima en snel

Zoals het moet.

Efficacité. Sous les conseils de votre vétérinaire, j'ai changé l'alimentation de ma vieille chienne

Voila une semaine et cela semble lui plaire. Elle n'a, depuis, plus refusé un repas. A voir sur le long terme.

Keurig verpakt en bij buren afgeleverd.

Tot nu toe slecht

Mijn bestelling nog niet ontvangen tot op heden , wel steeds een update maar wil mijn bestelling ontvangen Ga vandaag bellen om mijn betaald bedrag terug te storten

Snel en betrouwbaar

Alsof je de voorraad altijd bijjen handbereik hebt. Heerlijk

Hele goede klantenservice, die afspraken nakomt.

Mijn vraag werd dezelfde dag nog beantwoord, zending op tijd en netjes binnen gekomen

Rapidité de livraison

Le produit correspond à mon souhait . Le prix était avantageux par rapport à d'autres fournisseurs consultés. Ma commande a été traitée le jour même et acheminée dans les meilleurs délais.

Pharmapets.be is een grootse webwinkel voor uw huisdier met de kleinste prijzen.

Voor het eerst hier speciale dierenvoeding online gekocht voor mijn hond. Waarom juist hier, omdat het de webwinkel is met de kleinste prijzen en bovendien gratis verzenden als men voor een kleine minimum hier winkelt. Komt men niet aan het minimum bedrag voor gratis verzending zijn de portokosten nog steeds een van de laagste t.o.v. andere websites. Voor mij een reden om deze website in mijn favoriete bookmarklijst op te slaan.

Scherpe prijs en snelle levering

Beste prijs voor het voer voor mijn kat. De bestelling werd ook snel geleverd.

Vind het lekker, goede ontlasting

Eet het goed, vind het lekker, ontlasting is goed

altijd ok

nooit problemen met de levering

Blij jullie mail gevonden te hebben. Top service goede produkten getjes

Snel en correct

Snel en correct

Heel tevreden

Heel vlotte bediening en snel geleverd aan huis

très satisfaisante

très professionnelle

De virbac brokken kun je lang niet overal krijgen, hier wel. Ik ben zeer tevreden over de levering en de brokken uiteraard. Hartelijk dank!

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze