Altijd voorradig en perfecte levering, dankjewel hiervoor

Hij is nog steeds heel en dat met een pitbull

ik had graag meegedaan aan het spaarplan, want ik schrok van de prijs hoe duur het voer geworden is. Jammer dat jullie tot 16 weken gaan, mijn kat doet over de 9 kilo langer. En in de zomer ben ik ergens anders en dan kan ik geen 9 kilo opbergen. Jammer dat ik dan voor 3,5 kilo verzendkosten moet betalen, dan zijn jullie niet de voordeligste!

Goede, snelle communicatie en levering

Goed geïnformeerd, snelle goede levering voor een scherpe prijs!

************

******

Snelle en vlotte levering!

Bon produit, livraison très rapide. Prix competitifs

Super rapide et efficace

Commande faite un mardi soir et reçu le jeudi matin. Conforme à celle-ci

Top product

Mijn beide honden lusten het eten. Voor de oudste 14,10j , meng ik het nog met zijn vorige voeding (Royal canin) en hij twijfelt tussen beide korrels. de jongste (2j) daarentegen krijgt zijn voeding twee keer per dag en lust het heel graag. Ik merk wel dat de stoelgang minder vast is, daar zou nog een punt van verbetering kunnen zodat deze weer mooi vast is. Bedankt Mooie verpakking, mooie prijs. Bernadette Hoobie en Barney

Voer is goed, service raar

Ik heb twee zakken voer besteld voor mijn hond en dat is prima. Tijdens de betaling heb ik waarschijnlijk per ongeluk op automatische incasso geklikt. Dit was totaal niet de bedoeling en mag ook nooit opnieuw gebeuren. Ik betaal alleen via ideal, veilig en snel. Ik heb dit nu 3 keer aan de website mensen verteld en niemand die het even voor mij uitzoekt dat het niet als standaard betaalmethode word gehouden. Volgende bestelling zal ik extra goed opletten dt de betaling gaat zoals ik wil.

Zeer goed!

Vlotte levering.

We zijn zeer tevreden van Pharmapets,,,zowel over de prijs alsook de levering

Snelle levering en voordelige prijs

Stipt, goede prijs, ruime keuze

Snelle levering en goed verpakt

De kattenbakvulling werd keurig aan de deur (5 hoog) afgeleverd en is in stevige dozen verpakt. Daarnaast is de prijs ook prima.

Mitigée

Excellent produit, mais transporteur (PostNL) déplorable : boîte jetée dans l'herbe et sous la pluie, alors qu'il y a une sonnette et que j'étais présent, sans compter qu'il y a un garage ouvert ! Ce n'est pas la première fois que j'ai à me plaindre de PostNL et je ne suis pas le seul dans mon village. Donc à l'avenir, j'éviterai de faire des achats là où cette entreprise fait le transport.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Colis ouvert

Ma boîte était ouverte chez mon libraire. Heureusement il contenait toujours les croquettes ainsi que les biscuits pour mes chiens. Mais la boîte des biscuits était écrasée fendue sur le dessus. Je me demande si la prochaine fois j aurais encore la chance de tout recevoir. Le point positif est que la commande est arrivée rapidement.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle service in nette verpakking

Wij zijn zeer tevreden over jullie assortiment en service. Altijd goed te bereiken en vandaag besteld morgen ook écht in huis. Super

Colis non reçu

Après 1 semaine sans nouvelles, j’ai contacté le service client qui m’a dit que mon colis était revenu dans l’entrepôt. J’aurais aimé que Pharmapet suive cette commande et m’informe du problème. Ceci dit après avoir contacté le service client j’ai reçu mon colis dans les 48h00 et les personnes qui m’ont aidée étaient tres cordiales et efficaces.

Parfait

Livraison conforme à ma commande dans le délai.

Pour mon 1er achat tout été très bien

Très rapide

fantastisch

heel vlugge levering, heel tevreden.

Bestelling

Wanneer komt mijn bestelling toe? Heb deze besteld 29 maart. Graag een antwoord.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze