Hond vind het geweldig lekker.

Voor mij is het belangrijk dat de hond het graag lust,en dit is zeker het geval. Vind het er ook smakelijk uitzien is belangrijk voor mijzelf .

makkelijk te bestellen, snel en correct geleverd

makkelijk te bestellen, snel en correct geleverd

Rapide,efficace

Commande facile,livraison rapide. Toujours satisfaite

Snelle levering en goede prijs.Prima

Eerste bestelling wegens de beste prijs. Alvast bedankt.

Rapport qualité prix excellent

Offre très intéressante..prix hors concurrence

Slecht !

Pakket reeds 1 week onderweg naar afhaalpunt ! Geen mail gekregen van levering in afhaalpunt In afhaalpunt geen pakket REEDS 2 MAILS GESTUURD NAAR PHARMAPETS, MAAR GEEN ENKELE REACTIE ! WAT EEN SERVICE mijn hondevoer zogoed als op en is speciaal hondenvoer voor spijsvertering !

Tevreden

Goed product en snel geleverd. Prijstechnisch zeer interessant.

Aangenaam winkelen

de bestelling was in orde, de feedback over de levering eveneens

Goede prijs voor goede kwaliteit

Gewoon goed

réception de la commande très rapide

commandé le lundi pm reçu le mercredi dans la matinée

De poezen vinden het lekker!!

Lekkere dieetbrokken. De poezen doen het er goed op.

Trouver le mouton à 5 pattes

Je cherchais une solution pour positionner des entrées d'air frais sur des ouvrants en alu. Comme il m'était impossible de percer sans garantir la rigidité du montant. En cherchant à droite et à gauche je suis tombé sur l'Aeromat mini, mini aérateur se positionnant dans la feuillure et sans toucher à la structure. Sur Amazon le prix et le délais étaient au top, donc j'ai commandé.

Altijd voorradig en perfecte levering, dankjewel hiervoor

Hij is nog steeds heel en dat met een pitbull

ik had graag meegedaan aan het spaarplan, want ik schrok van de prijs hoe duur het voer geworden is. Jammer dat jullie tot 16 weken gaan, mijn kat doet over de 9 kilo langer. En in de zomer ben ik ergens anders en dan kan ik geen 9 kilo opbergen. Jammer dat ik dan voor 3,5 kilo verzendkosten moet betalen, dan zijn jullie niet de voordeligste!

Goede, snelle communicatie en levering

Goed geïnformeerd, snelle goede levering voor een scherpe prijs!

************

******

Snelle en vlotte levering!

Bon produit, livraison très rapide. Prix competitifs

Super rapide et efficace

Commande faite un mardi soir et reçu le jeudi matin. Conforme à celle-ci

Top product

Mijn beide honden lusten het eten. Voor de oudste 14,10j , meng ik het nog met zijn vorige voeding (Royal canin) en hij twijfelt tussen beide korrels. de jongste (2j) daarentegen krijgt zijn voeding twee keer per dag en lust het heel graag. Ik merk wel dat de stoelgang minder vast is, daar zou nog een punt van verbetering kunnen zodat deze weer mooi vast is. Bedankt Mooie verpakking, mooie prijs. Bernadette Hoobie en Barney

Voer is goed, service raar

Ik heb twee zakken voer besteld voor mijn hond en dat is prima. Tijdens de betaling heb ik waarschijnlijk per ongeluk op automatische incasso geklikt. Dit was totaal niet de bedoeling en mag ook nooit opnieuw gebeuren. Ik betaal alleen via ideal, veilig en snel. Ik heb dit nu 3 keer aan de website mensen verteld en niemand die het even voor mij uitzoekt dat het niet als standaard betaalmethode word gehouden. Volgende bestelling zal ik extra goed opletten dt de betaling gaat zoals ik wil.

Zeer goed!

Vlotte levering.

We zijn zeer tevreden van Pharmapets,,,zowel over de prijs alsook de levering

Snelle levering en voordelige prijs

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze