Parfait!!!!

Tout est parfait!!!

Servizio veloce e efficiente

Acquistati alcuni articoli per il nostro gatto su sito ben fatto e semplice. Servizio molto veloce e arrivo dei prodotti in condizione perfetta.

• Ci consiglieresti? Si

Zeer goede informatie.Gemakkelijke bestelling.Vlotte levering.

Reeds een tweede bestelling bij Pharmapets.be Een heel goede ervaring.Zeer correct. Zeker aan te bevelen.

Top bedrijf

Als de brokken voor onze luna besteld krijg ik ze netjes zelfs eerder gelevrd

parfait

conforme a la description

Bestelling naar tevredenheid.

Niet het geschikte voer voor mijn hond

Hond raakt ervan in de diarree en het voer verteerd niet zo goed als Royal Canin maxi, veel meer ontlasting dan anders

Snelle en correcte levering

Dag ervoor besteld, andere dag al in huis. Mijn complimenten, strakke planning is heel erg prettig.

Snel en t juiste voer

Goede bestelling en snel

Très bien

Toujours très bien, très satisfaite

goede snelle service

Très bien.

J'ai trouvé ce que je cherchais:une caisse de transport pour chat solide avec une ouverture sur le dessus. Le prix est cependant élevé..

Doordat onze hond allergisch is ben je op royal canin aangewezen. Niet overal te koop. Goede prijs

zeer tevreden

De brokken zien er goed uit en ze vindt ze erg lekker.

Fijne webwinkel.

Snelle levering, goede prijs. Goed op de hoogte gehouden over levering.

Top ervaring

Snelle en correcte service en levering, goedkoopste prijs tov andere websites

Snel geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Hypoallergeen voeding gekocht en wat speelgoed voor mijn hond. Veel keus, goede kwalitiet en snel verzonden.

De beste en heel snel geleverd. Bedankt weer.

Parfait !

Site facile à utiliser. Livraison rapide et conforme à la commande.

snelle levering en goede website

Correcte service

Duidelijke communicatie ivm bestelling !

Het was de allereerste keer dat ik ooit bij jullie heb besteld, mijn pakket is zonder schaden aangekomen en binnen de 3 werkdagen had ik het voer voor mijn jonge hond. Jullie zijn dan nog goedkoper dan zooplus en de houdbaarheidsdatum op de zakken is niet overschreden. In andere woorden hebben jullie er een vaste klant bij. Mvg Fabrice.

Super Matelas

Notre Staff qui a une dysplasie des hanches ne jure que par lui, nous, nous pouvons enfin récupérer notre canapé.

Je suis très satisfaite

Très bonne croquettes Il a déjà perdu un peu de poid

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze