bij mijn laatste bestelling voel ik mij een beetje bedrogen

Beste, ik heb reeds verschillende bestellen geplaatst bij jullie. In jullie mail van 18/2/23 kondigen jullie aan " 2 x gratis Hill's treats" bij aankoop van prescription Diet Derm Z/D of Metabolic vanaf 6 kg. Deze actie was geldig t.e.m 20/02/23.De snacks zouden automatisch toegevoegd worden aan de bestelling/winkelmand. ik heb mijn bestelling uitgevoerd en betaald op 20/02/2023 maar heb geen 2x gratis Hill's treats ontvangen. Dit voelt voor mij een beetje als bedrog. Graag jullie reactie hier op.

Uitstekende kwaliteit

Heel tevreden.

Ik heb 1 keer besteld, en ik ben heel tevreden. Had de brokjes de volgende dag al in huis. Ik heb een zak van 8 kilo besteld dus over ongeveer 3 maanden bestel ik weer.

15 kg prima ontvngen

alles prima ontvangen zonder schade. onze hond is weer erg blij met haar voer.

Tevreden.

Gewoon zoals het moet besteld,betaalt en een paar dagen later in huis.

Alles werd op tijd geleverd

Alles werd op tijd geleverd

afwachten of de vacht blijft blinken

af wachten

Makkelijke website en hele snelle levering

De website is erg duidelijk en werkt gemakkelijk om artikelen te bestellen. Levering was erg snel.

Produits de qualité

Commande toujours respectée et prix très compétitif

Super snelle levering

Super dienst verlening

Alles goed

Vind dat het voeder van onze hond wel iedere bestelling duurder wordt

Service livraison rapide

Je vous conseille vivement ce site, la livraison est rapide et c’est ici le seul endroit que j’ai trouvé des croquettes hill’s en 1kg pour tester

Correcte behandeling.

Ben zeer tevreden over de behandeling en de correcte levering van mijn bestelling, zou zeggen geef het door aan vrienden.

Zo snel niet verwacht!

Zeer snelle levering! correcte omschrijving product

Prima.

Alles is perfect gegaan van bestelling tot levering.

rapidite et efficacité

expérience à renouveler

Ben tevreden

Vlug en alles correct geleverde

Zeer tevreden over snelle levering en beschikbaarheid producten

Mijn kat heeft hypoallergene voeding nodig en bij Pharmapets hebben ze wat ik zoek. Altijd beschikbaar en snel geleverd.

Goed maar duur.

Goede kwaliteit, maar de prijs is niet scherp meer. Het wordt te duur.

Erg goed.

De bezorging was goed en goedkoper als bij de dierenarts omdat ik geen vervoer heb vind ik het online bestellen van de speciale brokken erg prettig.

Onze poes vind het lekker ondanks het dieet voeding is

Bonne

Dommage que la société de transport GLS ne livre pas le week-end ou du moins le samedi

Produits sanimed pour mes problèmes digestifs et allergiques de mon petit caniche

Satisfaite , facile, conditionnement pour la livraison en progrès, mon colis arrive bien protégé

Snel en correct

Had het heel snel in huis. Zo fijn. Als het op is weet ik jullie weer te vinden

Prix abordable, livraison rapide, fiable.

Premier achat; satisfaction totale.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze