Top, snelle service

Top service!

gewoon een online bestelling die goed aangekomen is

gewoon een online bestelling die goed aangekomen is

Prima verpakt en snel geleverd

Kan beter

Werken met post.nl is een vergissing,boven het juiste adres,was een sticker gekleefd met het verkeerde adres,zodus is het op het verkeerde adres geleverd heb het zelf moeten oplossen en zelf gaan zoeken.

Snelle levering, eerlijke prijs

Prettig bedrijf, doet iets met feedback. Kreeg met dierendag kado voor de hond, erg leuk! Ik kocht nu voor t eerst hier kattenvoer en kreeg daar ook proefzakjes bij, afgestemd op t bestelde voer.

Déception après ouverture du colis

Après ouverture du colis j'ai constaté une petite déchirure sur le sac normalement étanche et je ne peux pas savoir depuis combien de temps ce sac Royal Canin "diabétic" est endommagé.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ben zeer tevreden.

Het is mijn eerste bestelling, sympathiek, behulpzaam en vlotte levering.

ben zeer tevreden

ben zeer tevreden goede prijs en zeer snelle levering ik beveel de site aan dieren liefhebbers aan

het produkt doet wat het moet.

snelle en verzorgde levering.

Snel geleverd . Niks op aan te merken.

Eenvoudig om zo hondenvoeding te kopen.

Supersnelle levering

Binnen een dag al geleverd. Alleen jammer dat de spaarzegels van Virbac alleen via een dierenarts verzilverd kunnen worden. ( mijn dierenarts is gestopt met de verkoop van Virbac )

Supersnel

Duidelijke website en de levering is supersnel thuis.

heel goed honden voer

Prima.

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snel geleverd.

Uitstekende service!

Eerste keer bestelling geplaatst. Vlotte levering en uistekende service.

Snelle levering, en een goede prijs, hopelijk blijft dat zo

Nous n’avons pas reçu le colis

Colis pas reçu

• Nous recommanderiez-vous? Non

Nourriture la date limite à la consommation parfaite livraison ok

Plus d une année et toujours satisfait du produit et du prix toujours très intéressant

Préparation et livraison rapide

Rapport qualité prix impeccable RAS.

moins cher qu'ailleurs

Service rapide et produits moins cher à conseiller

recommande facilitée par un rappel de ma précédente commande

j'ai reçu un mail me rappelant ma précédente commande dans un délai correspondant au temps nécessaire pour utiliser les produits. Nouvelle commande facilitée et pas de mails intempestifs jusqu'au moment adéquat pour le rappel. Commande livrée extrêmement rapidement.

vlotte service

Beste, Ik zou enkel nog een beetje meer aandacht schenken aan de manier van de verzending, met name de verpakking van blikvoer. Bij een van de vorige leveringen waren de blikken natte voeding zeer ernstig beschadigd (lees opengescheurd) en ingedeukt. Waarvoor we zonder discussie door jullie vergoed werden, top service. Bij de laatste levering waren ze wederom lichtjes ingedeukt, maar nog steeds bruikbaar. De oorzaak hiervan ligt natuurlijk buiten jullie verantwoordelijkheid, maar uiteindelijk kaatst de bal wel terug in jullie kamp, niet? Niet te min, top kwaliteit en uitstekende service. groetjes, fam. De Mayer

Pharmapets = sérieux, fiabilité, ponctualité.

Les commandes sont avantageuses et la transaction toujours fiable.

Schrikbarend veel duurder geworden in korte tijd

Krijg nu 7 kilo voor een nog duurdere prijs als de laatste keer 9kg

Karel Picquelaan 162