Zeer snelle levering. In de middag besteld volgende ochtend vroeg geleverd . Perfect

excellent produit

mon berger australien souffrait d allergies, mon veterinaire apres plusieurs analyses nous a conseillé royal canin de plus étant castré il avait tendance a prendre du poids resultat aujourd'hui tout va bien

Problème de livraison

Je commande pour la 1 ère fois chez pharmapets et malheureusement j’ai cherché le colis pendant un long moment car le relais indiqué n’éxiste pas …. Ainsi je félicite la personne du service client qui m’a proposé de livrer le colis à mon domicile Ce qui est dommage c’est qu’on ne peut pas sélectionner cette livraison lors des achats ce qui fait que je ne pense pas retenter une commande et devoir à nouveau chercher partout le colis Cordialement

Eukanuba Adult Large Breed – Hondenvoer met Lam&Rijst

quality products, speed in taking orders and my dog ​​is the happiest to eat the grains with lamb and rice - Eukanuba Adult Large Breed – Hondenvoer met Lam&Rijst

Ben zeer tevreden over het ontvangen product met daarbij een snel en probleemloze levering

Très satisfaite

Après différents essais dans plusieurs marques de croquettes, ce sont les seules qui conviennent le mieux à ma petite chienne. Elles m'ont été recommandées par mon vétérinaire,et je m'en félicite.

Klopt volledig met de foto en afmetingen

Zie hierboven

Très bon produit

Efficace et rapide

Heel goed!

Gemakkelijk besteld, snelle levering en goede prijs! Heel tevreden!

Heb voor het eerst besteld. Had twee pakken brokjes besteld voor mijn kitten, miste eentje. Gebeld en de dag erna direct ontvangen. De dame van de klantenservice vond ik erg vriendelijk. Bedankt!

Mijn ervaring met jullie bedrijf is uitstekend.

Ik ben zeer tevreden.

Snel en goed

Snelle levering en in geen verzendkosten

Effet inverse

Depuis deux jours c est pire

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles is goed verlopen, zeer tevreden

Nee

Ik moest je herinneren aan mijn bestelling

Duidelijke website

Snel verstuurd, goed aanbod.

Alles liep perfect.

Snelle levering in een stevige verpakking tegen een acceptabele prijs.

Goed en snelle levering

Goed en snelle levering

Prima. Alles volgens wens

Snelle levering en redelijke prijs

Helemaal OK

Levering was correct en snel.

Pakje niet bereikbaar

Jullie kunnen er niks aan doen, maar mijn pakje is op 23/01 door GLS geleverd in posrautomaat. Sindsdien wacht ik op de mail met code om pakje af te halen... GLS is telefonisch niet bereikbaar en antwoordt niet op vraag via contactfprmulier. Ondertussen wacht mijn hond op zijn medicatie

Supersnelle levering en goedkoopst te verkrijgen bij jullie

Heel snelle levering , goed verpakt en de voordeligste prijs bij jullie

Toppie

Zeer snelle levering

Product goede prijs, goed geïnformeerd, optyd geleverd

Over product juiste informatie voor een goede prijs. De levering conform afspraak geleverd

Kattenbakvulling is overal duur, bij pharmapets nog steeds dezelfde prijs

Overal schieten de prijzen omhoog, ben blij dat we bij pharmapets nog steeds een goede prijs hebben

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze