Snelle levering en prima verpakt.

Goed product

Één goede levering en het product is wat ik bestelt heb

Parfait

Parfait

Mooie vervanging

De hond vind het lekker

Tevreden

Eerste keer besteld en alles vlotjes verlopen.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Groot assortiment in dierenvoeding! Snelle en perfecte levering!

Groot assortiment in dierenvoeding, Snelle en perfecte levering, correcte prijs...

Prima en snel geleverd

Heel tevreden met de afhandeling van de bestelling! Aardig en vriendelijk klantcontact! Aanrader

Geweldig product. Snelle levering

Ik gebruik crd-1 nu ruim 10 maanden en mijn hond is al ruim 9 kilo afgevallen zonder noemenswaardig honger te hebben. Heel anders dan bij andere dieetbrokken die ik heb geprobeerd.

Prijs/kwaliteit perfect! Snelle levering!

Vond het niet lekker

Er zaten te veel granen in !

zeer goef

onze hond eet graag deze brokken, en de ontlasting blijft mooi

Mijn bestelling was zoals ze zeiden op de afgesproken tijd gebracht.

Snel het bestelde kattengrit geleverd!

Vlotte bestelling

Voor herhaling vatbaar

Het enigste minpuntje is dat er getekent moet worden voor de verzending... ik ben niet altijd thuis. En mijn kinderen mogen de voeding van de hond niet aannemen. Aangezien onze hond een indicatie heeft ben ik het voer voor hem nodig. Dus ik moet altijd plannen dat er een volwassene thuis is

BON SERVICE ET PRIX TRES COMPETIFIF

Dommage pour la livraison tardive entre 17 et 21 hrs puis changement avant 22hrs et rien seulement livraison le lendemain entre 17 et 21.30 hrs et ok pour la livraison dans cette période

achat de nourriture pour chien

Rien à redire!

Bestelling is zeer netjes en snel geleverd.

Goede en snelle service, vlotte en netjes verpakte bezorging

Prima prijs, goede en snelle service en ook nog eens netjes verpakt en vlot bezorgd..

Geleverd op tijd en goed verpakt

Prima levering op tijd

Snelle levering!

Prima ervaring, snelle levering! Top!

Efficacité

J'ai beaucoup apprécié la rapidité de livraison. Mon chat Mistigri est sujet aux cystites. Cet alicament lui est indispensable. Merci

Werkt meteen

Onze hond Berner Senne mankte. 1 snoepje gegeven en de dag nadien stapte hij normaal.

Snelle en goede bezorging van ons hondenvoer

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze