Nu slecht nog steeds niets geleverde. Echt balen

Slecht omdat er niet geleverd wordt, wel betaald. Laatste keer zo na lang klant te zijn

Ondanks de drukke periode van Kerst was de bestelling snel bezorgd

Een snelle bezorging

Goed spul.

Ze verkopen goede producten. En mijn hond vindt het heerlijk.

vlotte levering

de levering van de bestelling was vlot. De zakken kattenbakvulling scheurden echter open wanneer je ze bij het handvat opnam om te verplaatsen.

Snelle en correcte levering

Snelle levering aan een uitstekende prijs

Volledig in orde

Geen problemen

Goed product en snelle levering!

Zie titel

Puck vindt het heerlijk

Niets te klagen, alles netjes op tijd geleverd en goed geinformeerd over de levering.

Super goed

Goede site, snelle levering en niet te duur maar top kwaliteit

Service rapide

Constance

Vlugge levering

Heel tevreden

Het werkt niet

Mon chien parvient encore à se gratter à la tête ce qui a empiré sa blessure :(

Heel goed. Aanrader

Het zag er goed uit maar te klein

Het was te klein en geen retour brief erbij

Vlug verzonden

Correcte bediening

Goed en snel geleverd

Het bestellen was eenvoudig en het product werd ondanks de feestdagen snel geleverd

Snel en correct

Mwha

Snelle levering van een overigens niet goed werkend artikel.

Zeer voordelig geprijsd en snel verzonden.

Vanwege de vele negatieve recensies twijfelde ik, maar het voer was zoveel voordeliger dat ik het erop waagde. Voer werd binnen 2 werkdagen verzonden. En via PostNL, dus dat kon niet misgaan, dacht ik. Helaas had PostNL het te druk, waardoor ik 2 dagen thuis kon blijven en ze het vervolgens zonder aan te bieden naar een ophaalpunt brachten. Kon ik dus alsnog met 12 kilo hondenvoer gaaan sjouwen

Super service

Vlugge levering,correct, bedankt

Zeer correct

Zeer correct

Livraison

La personne qui m’a répondu à mes questions (via mail), je l’ai apprécié. Elle était claire et répondait à mes questions avec précision. Seulement le jour de la livraison j’étais présente chez moi et en attente de ma commande. Le livreur devrait d’abord sonner chez moi avant de la poser chez un voisin. Sinon contente qu’il l’est déposé chez une friture.

A conseiller

Les prix sont corrects et la livraison très rapide

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze