Snelle bezorging erg tevreden

Ik ben tevreden goeie service de doos was dit keer heel . Mijn hond vindt dit vier wel lekker ik heb het idee dat haar huid er beter uit ziet , glanst meer , tot nu toe te vrede als de zak leeg is ben ik er weer om een nieuwe te bestellen hebben jullie ook 15 kilo ??? Hoor het graag gr Hettie

Tevreden

Tevreden

kei goed

supper met de levering

Niet voor herhaling vatbaar !

Besteld, bevestigd, betaald maar nooit ontvangen !

Snel gevonden op de site, en na bestelling snelle levering. Of het werkt blijkt later pas

Heel tevreden van jullie producten en service

Colis reçu rapidement et en bon état.

Première commande et satisfaite.

Super fijne prijs

Heel fijn voer en voor een leukere prijs dan waar dan ook. Snel geleverd

negatieve ervaring

Zodra mijn kat het spuitje met Groene os luchtweg compositum al ruikt is het een strijd om het in zijn bekje te spuiten, lastig. De keren dat het gelukt is is ie minder benauwd. Mijn andere kat heeft artrose maar verdraagt de Puur Osteo niet, ook al laat ik de alcohol verdampen gaat ie toch braken, jammer.

Altijd correct

Vandaag besteld en binnen de 2 dagen geleverd. Altijd correct , nog nooit geen probleem gehad.

Topservice

Binnen 24 uur werd de bestelling keurig geleverd

Perfecte service!

Wederom perfect

Pharmapets doet wat het belooft . Het juiste product voor een eerlijke prijs . En de levering is snel en netjes

Devenu 50% plus cher

C est malheureux de constater que ce produit est devenu 50%plus cher depuis juin 2022 Je me demande à quoi cette augmentation est due.

Devenu 50% plus cher

Snelle levering.

Hondenvoer snel geleverd. Ik zou hier een volgende keer zeker weer bestellen.

De goedkoopste

De goedkoopste van alle dierenverkoop winkels, en ja laten we eerlijk zijn, (dat ben ik zowiezo altijd daar niet van!) iedereen let op zijn geld deze tijd met de verschrikkelijke duren prijzen van alle spullen. Dus ja mensen bestel bij Pharmapets

Prix compétitifs et livraison rapide

les prix sont compétitifs, la livraison rapide

Prima dienst

Tevreden. Zocht een alternatief voor Tigerino kattengrit. En hier Flamingo gevonden. Wat het meest over heen kwam. Snelle en nette levering

Produit et livraison parfaits !

Très bonne première expérience avec Pharmapets ! Envoi très rapide!

Expérience au top !!

De la commande à la réception que du bonheur... on sent le professionnalisme et tout ça à un prix défiant toute concurrence. Ne changez rien surtout car tout est parfait !!

Prima webshop

Snelle levering en goede producten

Top product en snel geleverd

Top product en snel geleverd

Snelle levering en scherpe prijs

Ik maakte mij wat zorgen na het lezen van wat negatieve reviews. Mijn bestelling is echter geheel probleemloos verlopen en het werd snel geleverd via Postnl.

Goede producten voor mooie prijs

Fijne webwinkel je krijgt wat je besteld. Blotte levering

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze