Goede producten voor mooie prijs

Fijne webwinkel je krijgt wat je besteld. Blotte levering

Snelle en correcte afhandeling

1e bestelling bij Pharmapets is naar volle tevredenheid afgehandeld

Vlotte bestelling én correcte levering van hypoallergene voeding.

Commande conforme à prix intéressant

Achat sur site simple, rapide à prix compétitif. Par contre, société de transport GLS offrant le degré zéro du service commercial, suivi et de la livraison des colis. Livreur non fautif mais logistique commercial nulle avec du personnel qui soit n'a réellement aucune accès au suivi des envois, soit cherche directement à se débarrasser des clients qui appellent pour savoir où en est leur livraison. Cette société est insupportable mais lorsque nous n'avons pas le choix, nous subissons leur incompétence, donc que les entreprises qui l'utilisent, en en aient l'information.

Très bon produit

Très rapide pour avoir notre commande

snelle nette levering

snelle levering, goed verpakt

Snelle levering , goede prijs

2 dagen na bestelling thuis geleverd .

Rapidité de l’envoi

Livraison rapide

Alles super

Schnell und unkompliziert alles bestens.

Gemakkelijk te bestellen, snelle en correcte levering!

Idem als hierboven: Gemakkelijk te bestellen een snelle en correcte levering!

Valt mee

Valt mee

De dag nadat ik mijn bestelling geplaatst had,werd het al geleverd,en ook het product zelf nergens goedkoper te vinden. A++++

Bestelling nog niet ontvangen

Er blijft bij status staan dat PostNL de zending nog niet ontvangen heeft

Goed en snel geleverd

Aflevering was conform de bestelling en snel en goed geleverd. Goede prijs kwaliteits verhouding.

Bestelde goederen nog niet beschikbaar (ondanks melding op site van zogezegde beschikbaarheid)

Bij bestelling melding dat alles voorradig was, maar blijkbaar is dit toch niet. Ondertussen al wel 2 berichten gehad dat bestelling nog niet kan worden geleverd en om te bedanken voor het geduld en dat ik contact mag opnemen voor alternatief of refund. Voorheen steeds correcte ervaring, maar deze keer jammer genoeg niet - ik blijf voorlopig nog wel positief bij het aanbevelen van de site bij vrienden en kennissen.

Het was mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste. Snel thuis afgeleverd door post nl

Goed maar moeilijk contact

Op een of andere manier had ik niet betaald bij de bestelling. Het contact was moeilijk. Ik kreeg een bericht van julli maar ik kon er niet op antwoorden. Eind goed al goed !

Bestelling kwam zoals verwacht binnen de leverperiode toe. Zeer tevreden.

Snel geleverd en ik was verrast,hoeveel er in zat. Ik beveel het zeker aan!

Op zich prima, lange levertijd.

Prima, maar een langere levertijd dan bij bol.com. Voor een euro verschil in kosten, ga ik daarom de volgende keer toch weer via bol.com bestellen.

Op zich prima, lange levertijd.

tout a fait conforme

ravie

tout a fait conforme

ravie

Redelijk

Scherpe prijs... Lange wachttijd voor levering Lange wachttijd om de "te late "levering toe te lichten Wou eerst proberen met 1 zak hondenbrokken om te zien hoe het zit met leveren?? Dacht een vaste opdracht te maken,maar twijfel.... Voorlopig nog geen bestelling ontvangen....

Redelijk

Karel Picquelaan 162