Bestelling kwam zoals verwacht binnen de leverperiode toe. Zeer tevreden.

Snel geleverd en ik was verrast,hoeveel er in zat. Ik beveel het zeker aan!

Op zich prima, lange levertijd.

Prima, maar een langere levertijd dan bij bol.com. Voor een euro verschil in kosten, ga ik daarom de volgende keer toch weer via bol.com bestellen.

Op zich prima, lange levertijd.

tout a fait conforme

ravie

tout a fait conforme

ravie

Redelijk

Scherpe prijs... Lange wachttijd voor levering Lange wachttijd om de "te late "levering toe te lichten Wou eerst proberen met 1 zak hondenbrokken om te zien hoe het zit met leveren?? Dacht een vaste opdracht te maken,maar twijfel.... Voorlopig nog geen bestelling ontvangen....

Vlotte geleverd

De hond eet het graag

Goed & snelle levering

Goede en snelle levering

Goed & snelle levering

Goede en snelle levering

service goed in orde, prijs flink stuk hoger dan de laatste keer

goede service, prijs flink hoger dan de laatste keer

Délais livraisons très long

Commande passée le 5 décembre et toujours pas expédié le 12 décembre 7 jours et toujours rien !!!!!

Lange levertijd

Prijs ok, maar levertijd was lang

Livraison trop longue

Karel Picquelaan 162