dramatisch

Bestelling doorgegeven en betaald om te leveren in een bedrijf dat elke dag van 8u tot 22u30 open is. Dan bericht krijgen dat je je pakket mag ophalen in ... ANTWERPEN (+/- 50 km van opgegeven plaats)

Bon

Goed en snel.

Goede service en snel geleverd. Ideaal voor dieren die speciaal voer moeten hebben. Bestel zeker weer.

Goed en snel.

Super tevreden

Mijn hondjes wilden geen brokken eten. Zakken nog vol heb ik naar het dierenasiel gebracht. Nu hebben ze de brokken die ze lusten.

Ik uiterst tevreden, mijn hondjes super tevreden

Mijn hondjes wilden geen brokken eten. Zakken heb ik weg gedaan naar dierenasiel, tot ik mijn uidig voer heb ontdekt. Eindelijk zijn ze super tevreden.

Ik uiterst tevreden, mijn hondjes super tevreden

Zeer correcte en vlotte levering

Alles zoals verwacht

VOUS ETES TRES REACTIVE

Livraison tres rapide. merci

VOUS ETES TRES REACTIVE

Livraison tres rapide. merci

Serieux

J'avais un peu peur au debut mais maintenant je trouve pharmapets tres genial toujours les produits demandes et tres rapide la livraison

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel geleverd. Katjes weer helemaal blij!!!

Besteld, snel en correct geleverd .

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze