Goede kwaliteit voer

Prijs kwaliteit super

Goede koop

Hondenvoer snel en goed ontvangen

Mijn bestelling van hondenvoer kwam goed verpakt en snel aan op de aangekondigde dag.

Bijna perfect

Bestelling werd niet aangeboden op leveradres, noch telefonisch contact opgenomen hierover. Mail met melding af te halen in afhaalpunt. Reeds eerdere aanleveringen gehad op hetzelfde adres, altijd prima in orde. Product was geblutst.

Doet wat het belooft.

Beste De levering kon niet doorgaan, omdat het product niet aanwezig was. Enkele dagen later was het reeds betaalde bedrag al teruggestort.

Doet wat het belooft.

Snel geleverd, goed geprijsd

prima ervaring

Goede brokken voor hond en perfecte levering

prima ervaring

Goede brokken voor hond en perfecte levering

Très bon produit

Très bon produit chez un fournisseur au top. Livraison très rapide et soignée, suivi impeccable. Merci.

Très bon produit

Très satisfaite de service et produit

Tous les mois ou presque selon la quantité, je commande chez " Pharmapets" j en suis très contente car la commande est prise en charge directement, le lendemain ou surlendemain selon le weekend ou semaine je reçois ma commande au pied de ma porte ! Produits de bonne qualité encadré par un service efficace. Alors merci à pharmapets et la compétence de son équipe

Très satisfaite de service et produit

Tous les mois ou presque selon la quantité, je commande chez " pharmapets" j en suis très contente car la commande est prise en charge directement, le lendemain ou surlendemain selon le weekend ou semaine je reçois ma commande au pied de ma porte ! Produits de bonne qualité encadré par un service efficace. Alors merci à pharmapets et la compétence de son équipe

Snelle bezorging, en vriendelijk klantensirvice.

Vriendelijk, goede uitleg over het produkt na mijn vragen erover.

Zeer fijne webshop

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling eraan komt.

Sanimed super voer Insecten

Quby vind de brokken erg lekker Is nu een jaar ziek ze heeft de ziekte van Crohn-:) Met medicatie en Sanimed Insecten voer gaat het veel beter!! Op dit moment heeft ze geen medicatie alleen misselijkheid pillen-:) Nu heb ik een zak eenden brokken gekocht en zak Was erg duur voor haar gebit een gegeven 2 dagen ziek geweest En doos eenden worsten Moet het langzaam laten wennen ik hoop dat het lukt en anders moet ik weer met het eenden brokken stoppen-;) Nogmaals die zak voor gebit koste €22 een staaf uit en 2 dagen ziek -;) Snelle levering een fijn bedrijf!!

Sanimed super voer Insecten

Karel Picquelaan 162