Alles in orde

Steeds correcte afhandeling en snelle levering.

Goede prijs en snel geleverd

Teleurstellend.

Grote promotie nav. Black Friday, doch ene product niet leverbaar en andere product geleverd met veel vertraging. Jammer dat Pharmapets haar trouwe klanten op die manier behandeld.

topservice aan een topprijs

Volgende dag meteen geleverd.

Snel en goed

Met het gemak waarmee ik kan bestellen, de lage verzendkosten en de snelheid waarmee er tot onze voordeur is geleverd: Zeer Goed!

Puppy's stonden al op wacht.

Vlotte bediening, en correcte afhandeling.

Door deze blokjes moet onze poes niet meer braken ,ze heeft geen gal en galblaas meer

verkeerd geleverd

Eerste levering bleek verkeerde producten te zijn. Heeft 4 werkdagen geduurd voordat ik juiste producten kreeg.

super content livraison rapide et livreur supeer sympas

super bien je recommande

PRIMA VOEDNG VOR ONZE HOND

Goede bezorging en keurig op tijd

Leuk geholpen

Aardige geduldige vriendelijke jongen, eerst lukte t niet zo goed om de pagina te vinden enz,,, en hij heeft stap voor stap op rustige gezellige manier geholpen zodat t uiteindelijk toch gelukt is!! Hij praatte en lachte ook gezellig mee

Goedkoopste en prima levering !

Goed.

Simple et rapide

Simple et rapide , facile et délais très court

Levert snel

Zeer positief over de snelheid van de levering.

Zeer snelle levering

Prima zaak,snelle levering

Ik kreeg het hondenvoer erg snel in huis en voor een zeer schappelijke prijs. Ben zeer tevreden.

Parfait

Sans problème

Delai

Bonjour, délai assez long (7 jours), livraison gratuite a 39euros, et quand je passe commande, c est gratuit a 70 euros. 3,99 euros supplémentaires. Pas plus cher ou moins cher que d autres sites, mais c est belge, ce qui a justifié mon achat chez vous.

Prima product, snel bezorgd

Vlotte bezorging van kwaliteitsproduct (Flamingo kattenbakvulling) Niet overal verkrijgbaar, fijn dat Pharmapets dit wel aanbiedt tegen een goede prijs. Houden zo, niets meer aan doen!

Product was er snel, erg tevreden

Goede dienst na verkoop

Goede dienst na verkoop

Wat ik besteld had is goed aangekomen. Wat jammer is dat er een veel te grote verpakking werd gebruikt.

Snelle levering .

Zelfde brokken als van de dierenarts maar dan iets goedkoper (black Friday deal) . Snelle levering vanuit België en goed verpakt.

Prima levering

Snel en compleet