Prettige prijs en snelle bezorging

Prettige prijs, snelle bezorging en een kadootje voor de "jongens". Prima geregeld

Snelle service Praktisch met abonnement

Commande facile - livraison rapide - que demander de plus...

Commande facile - livraison rapide - que demander de plus...

vlotte verzending en product naar wens

alles correct verlopen

correct en makkelijk

Makkelijk via internet en snelle en correcte levering! En goedkoper dan bij de nederlandse dierenarts.

Voordelig en snel geleverd op afhaalpunt.

Beste prijs on-line. Snel geleverd en af te halen bij Bpost afhaalpunt waardoor je niet thuis moet blijven voor aflevering,

perfecte service

goede ervaring, geen problemen

très friable

Beaucoup de croquettes se défont en poussières +ou- 15% du premier sachet. Je vais voir avec le deuxième.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Makkelijk bestellen, snelle verzending

Grote keuze. Makkelijk bestellen

Snelle levering.

Snelle, correcte levering Sanimed

Zeer snelle levering aan huis. Nette verpakking, correct product.

Chaotische verwerking, trage levering.

Order werd geplaatst op donderdag, zou geleverd worden op vrijdag, zaterdag of maandag ten laatste. Ontvang niets, op dinsdag krijg ik bevestiging order, moet dan nog geleverd worden.

Zeer snelle levering van het eten!

Zo als steeds geweldig.

Zo snel dat hou je bijna niet voor mogelijk. de koerier lijkt wel op de hoek van de straat te staan wachten tot hij hier kan bezorgen. Voor iedereen aan te bevelen. je hebt de bestelling nog niet gedaan of ze staan al voor je deur. Super Oscar heeft weer voer. hij eet al jaren Sanimet Alergeen en is er al 15,5 jaar mee geworden.

Netjes en vlot geleverd voor een goede prijs.

Ik heb kattenbrokken besteld omdat het een goede en interessante prijs was. Mijn bestelling werd goed gecommuniceerd en vlot geleverd. Prima, ga zo door.

Droge voeding in vooraad en dan toch niet

Laatste bestelling van dit produkt was in vooraad volgens de site. Dit weekend besteld. Maandag mail gekregen dat het verpakt was en gereed om naar Post.Nl verstuurd te worden, Wat blijkt nu, dat het toch niet in vooraad is . Heb wel vriendelijke mail teruggekregen.

Heel tevreden

Commande facile et livraison ultra. Rapide

prima service

Snelle en correcte levering

Doet goed wat het zegt!

Al 10 bestellingen gedaan voor speciaal voer, elke bestelling wordt netjes 2 dagen later thuis afgeleverd. Perfect!

Perfecte service

Ondanks de beschadigde zending door transport toch correct geregeld achteraf waarvoor dank.

Verpakking was weer opengescheurd

Heb er melding van gemaakt. Ik mag terugsturen, maar is omslachtig. Gewoon geen gescheurde zakken meer versturen en zeker niet twee keer achter elkaar!!

De matige beoordeling heeft alles te maken met Post.nl

De bestelling bij jullie ging goed en correct. De levering door Post.nl was een drama. Dat de bestelling iets later wordt bezorgd geen probleem maar na 4 dagen vindt ik rijkelijk laat. Bovendien werd het bestelde in de lift naar mijn appartement gezet zonder mij hiervan op de hoogte te brengen moest ik zelf maar ontdekken. Neem afscheid van Post.nl en de score schiet omhoog.

Goede levering

Makkelijke website , snelle bezorging en goed verpakt

Snelle bezorging

Makkelijk bestellen Snelle bezorging