heel tevreden

Verschrikkelijk

Het is al een week onderweg, er werd al gemaild maar nog steeds niks in mijn bezit. Dus we zoeken elders om te bestellen in het vervolg. En jullie mailen zelfs al met de vraag of ik tevreden ben???

gewoon goed

alles prima verlopen

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

niet goed

Ik heb mijn pakket niet ontvangen!!! Heb hierover al gemaild! Graag mijn centen terug! Ik heb al ergens anders die korrels gekocht! Brenda

Levering is vrij snel, meestal 3 dagen.

Weer de korting nadat ik net besteld had, brokken hond en kat weer voor ongeveer 2 maanden

Geniet van 5% korting op het volledige assortiment. Aarzel niet, de actie is slechts geldig t.e.m. donderdag 29/09/2022 De korting wordt automatisch verrekend op de website. Korting voor vaste klanten bij elke bestelling brokken, dat is vriendelijker.

Tout est parfait

Grand choix de produits Disponibilité des produits demandés assurée Livraison dans délais très courts

Prima geregeld snel in huis

Een punt vind ik jammer, steeds als ik mijn zak Hills bestel dan na een paar dagen komt de korting. En dubbel bestellen is duur. Ik vis dus steeds naast de boot. Jammer, wil ook wel eens een aanbieding als vaste klant.

Onze hond heeft minder last van haar gewrichten

Flexadin Advanced werd ons door onze dierenarts aangeraden en om het bij Pharmapets te bestellen. Omdat Arya 8 is, stijf en stram opstond na een tijd liggen, regelmatig mankte met haar linker achterpoot en er vaak aan likte. Sinds deze dagelijks krijgt, heeft ze nog zelden last.

Heel goed... wel iets later als geschreven stond.

Ik heb mijn artikelen redelijk snel ontvangen niet zo snel als op de website stond. Ik had daarover even contact opgenomen via messenger werd heel snel beantwoord, artikelen waren niet op voorraad. Mijn vraag hoe snel het binnen zou komen werd beantwoordt met vandaag of morgen en dan zou het de dag erna binnen komen. Nou klopte ook ik kreeg ze de dag erna binnen. Geen klachten dus heel goed geholpen zeker mijn 4 sterren waard, 1 ster minder als 5 maar dat heeft meer te maken met de bezorging van Postnl. de postbode was te belabberd en lui om bij mij aan te bellen terwijl ik gewoon in de kamer zat hij heeft het gewoon bij de buren op de hoek afgegeven voor zijn gemak terwijl ik binnen zat te wachten op mijn bestelling. Dat was dus zeer vervelend kon ik zelf met 2 dozen van 14kg gaan sjouwen terwijl dat niet nodig was geweest.

Snel besteld en snel geleverd

De bestelling was gauw gedaan en binnen 2 dagen geleverd ( met het weekend er tussen ) zeer tevreden, produkt goed, prijs ook goed, kortom, voor herhaling vatbaar!

Heel goede ervaringen

Onze labrador met heupdysplasie loopt heel goed met deze voeding.

Snelle levering, top product

ontvangst bestelling

dat was in orde ik heb alles ontvangen dat ik heb besteld en ik moest er niet zo lang op wachten . met vriendelijke groeten Marie-Christine.

Snelle levering, correct product

Très mauvias

Très déçu. La différence de prix entre ce qui est sur internet et le prix réellement payé. Et le plus déplaisant est que vous expédiez par PostNl et plus par BPOST. Heureusement que cette fois-ci le chauffeur a remis mon colis à un voisin très aimable qui est venu me l'apporter. Donc plus d'achat sur votre site tant que vous travailler avec PostNl

Ik heb nog niets ontvangen , kan geen beoordeling geven

Bestel gedaan, weet niet wanneer het aankomt

Herhaalbestelling gemakkelijk vindbaar en levering voorspoedig

Herhaalbestelling gemakkelijk vindbaar en levering voorspoedig

Bon produit

Mon chat les mange sans problème. Seul le transporteur laisse à désirer

Het zou fijn zijn als onze bestelling zou toekomen !

Begin september een order geplaatst en we zijn nu 23 september en nog steeds staat onze bestelling klaar om te vertrekken.

Goede kwaliteit

Goede en kwaliteit en vlotte levering.

Supersnelle levering

Als vandaag in de namiddag heb ik mijn bestelling geplaatst en betaald. De volgende dag werd ze al aan de deur geleverd. Super

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze