Goede kwaliteit en snelle bezorging

Betaalbare en goede kwaliteit. Ook word je prima op de hoogte gehouden over de bezorging

Snelle en correcte service van de bestelde produkten.

Duidelijke website.

Te mooi om waar te zijn.

Tijdens mijn zoektocht voor een goede prijs voor Hill's hondenbrokken, voor mijn ouder wordende Grote Zwitserse Sennehond, kwam ik terecht op de site van Pharmapets. Daar werden de mijn gewenste hondenbrokken tegen een sterk concurrerende prijs aangeboden. Heel enthousiast en vol verwachting op de brokken gewacht, maar helaas, brokken niet op voorraad, konden ook niet aangeven wanneer ze binnen kwamen. Dus een lokkertje, eenmaal een klant in huis, zal hij ook wel andere artikelen bestellen. Annuleren ging wel heel gemakkelijk en geld is snel teruggestort.

Super vlug geleverd.

Commande et livraison rapide et efficace

Service impeccable, bon prix.

Nog altijd niet geleverd

Ik heb ruim een week geleden een bestelling geplaatst en deze heb ik nog altijd niet ontvangen. Ik kan verstaan de de voorraad leeg er na heb ik een mail gekregen dat op 31/08 een nieuwe lading zal toe komen en dat mijn levering zo rap mogelijk zou gebeuren. Een paar dagen verder en heb het eten van men hond bag altijd niet. Mvg

Eindelijk een bal die heel blijft!

Normaal als ik een nieuwe bal heb gekocht voor onze stafford, dan is die binnen 5 min in stukjes Met de Chunck it speelt onze hond al ruim een week ,en nog steeds heel! Super blij mee en onze lieverd ook!

Ben heel tevreden.

Tevreden van het product.

Trixie besteld, gunstige prijs en snelle levering.

Levering niet volgens afspraak

Volgens internet tussen 1 en 3 dagen in huis. Na 4 dagen gebeld, product was niet voorradig maar nu weer binnen. Zou dezelfde dag verstuurd worden Volgende dag weer gebeld en er werd aangegeven dat het gisteren niet meer lukte door drukte. Uiteindelijk die dag verzonden maar pas 2 dagen later ontvangen. Conclusie: pas na 1 volledige week product ontvangen. Als ik dit vooraf had geweten had ik het elders besteld.

Ik heb maar een woord voor Geweldig!!

Besteld!! Hele snelle levering!! Goede prijs!! Kan niet beter.

Uitstekend. Een vraag werd snel en correct afgehandeld. Zeker voor herhaling vatbaar.

Nooit eerder bij Pharmapets besteld, maar ik ben zeker tevreden. Zeer snelle levering.

Vlugge levering

Goede service en snelle levering

Ik ben tevreden over de producten en de snelle levering.

Pharmapets est ma source fiable de produits pour mon chat

L'offre de Pharmapets est complète et les produits sont disponibles. j'apprécie également la possibilité de recommander une commande précédente, ce qui fait gagner un temps appréciable.

goede service

goede service

Levering altijd tijdig

Altijd in orde voor levering en op tijd

Altijd een snelle en correcte levering

Een tevreden klant

Makkelijk te bestellen en snel geleverd voor een redelijke prijs. Dit bedrijf is echt een aanrader !!!!

Helemaal top

Goed product voor een super prijs. Je kan zelf de bezorg datum kiezen, helemaal fijn. De bezorgers bieden zelf aan zakken naar de kelder te brengen en zetten ze daar ook nog netjes neer. Veel service!

tevreden

goed geleverd, goed verpakt, alleen jammer dat de bezorger de doos gewoon voor de voordeur heeft gezet (en ik was thuis, heeft niet aangebeld), voor hetzelfde geld was ik niet thuis of stond het pak in de regen

Goede prijs en snelle levering

Overzichtelijke site. Goede orijs en snelle levering

Wat je besteld volgende dag al in huis.top!

De hond verdraagt het eten goed

Mijn hond verdraagt het eten goed maar krijgt wel een doffe vacht!

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze