Gewoon prima !

Goed product voor een goede prijs

Even geshopt voor kattenbakvulling Kitty Friend Absorbent 30 liter en daar best wel wat prijsverschil in gevonden. Was bij jullie het goedkoopst en bij afname van meerdere zakken gratis thuis bezorgd.

snel geleverd, constante uitstekende kwaliteit

xxx

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Heb al 3x een mail gehad dat het niet voorradig is.

Spijtig

Besteld. Kattengrit NIET geparfumeerd…. Ontvangen, geparfumeerd.

Snelle bezorging

Leuk om er een cadeautje bij te krijgen voor mijn hond.

Snel

Gemakkelijk en snel

tevreden

correcte en snelle levering

Inderdaad goed,maar heel erg duur.Maar ja, het is je vriend he. Dus.....

goede service

het is een goede service, correcte afhandeling en levering. Tevens ook vriendelijk.

ruime keuze

ruime keuze en snelle levering. De prijzen zijn heel interessant

Le prix est bon et le service de livraison impeccable et rapide. Bravo

Pour le moment, je suis parfaitement content de vos services

Snel en betrouwbaar

Ik heb dieet kattenvoer besteld en in 2 dagen had ik mijn bestelling binnen. Is ook veel goedkoper dan bij de dierenarts! Betrouwbaar alles ging heel soepel. Aanrader

Positief

Goed product, snelle levering Bestel het al lange tijd en de poes reageert er goed op

Snel geleverd tegen concurrerende prijs!

Bestelling was vlot geleverd, maar we vonden het erg jammer dat twee kleine tubetjes in een enorme doos bezorgd werden. Het had ook zo door de brievenbus gepast. Scheelt verzendkosten en grondstoffen!

Alles perfect

Snelle levering, gisteren besteld, deze voormiddag al geleverd en goed verpakt

Alles goed geregeld en fijn met wat korting

Correct en stipte opvolging van abonnement

BESTELLING NOG STEEDS NIET GELEVERD!!!

IK BESTEL HONDENBROKKEN VIA INTERNET, SPECIAAL OM DOOR EEN SNELLE LEVERING NIET ZONDER TE VALLEN. VERVOLGENS KRIJG IK EEN MAIL...NIET IN VOORRAAD. GEEN UITLEG WANNEER IK DE BESTELLING KAN VERWACHTEN, HELEMAAL NIETS.

Snel geleverd en zeer goed

Snelle levering, goede prijs

Goed voer!

Mijn katten zijn super blij met deze korrels

Alles gaat als een geoliede machine, vriendelijk personeel op klantendienst.

Het personeel van de klantendienst is vriendelijk en behulpzaam, de verpakking is erg goed, maar de behandeling door de transport firma laat nog veel te wensen over.

Super tevreden.

Na jaren tobben met mijn hondje heb ik nu de brokjes van Hills ZD ,na 6 weken helemaal klachten vrij.Ontlasting is ook prima zoals het moet zijn.

Gaat meestal goed

Dit keer ging de bestelling niet helemaal goed. Is snel herstelt. Klantenservice is via email goed te bereiken. En ze reageren snel op je mail. Zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze