Goed product en op tijd geleverd.

Goed!

Snel en voordelig

Obv eerdere recensies was ik wat terughoudend. Maar ik kan deze website zeker aanbevelen. Zeer gunstig geprijsd kattenvoer en snel bezorgd

Regelmatig mooie aanbiedingen en netjes op tijd geleverd

Levering om middernacht, gewoon voor de voordeur gezet

We zijn tevreden van het product maar toen we een melding kregen dat het bezorgd was, vonden we nergens iets (ook niet bij de buren). Graag was onze verwondering toen we om middernacht een bestelwagen hoorden en we de levering vonden op ons voetpad.

Wat denk je zelf?

U vraagt naar mijn ervaring??? Mijn pakket is nog niet eens geleverd. Klantendienst bij u ging het uitzoeken, niets meer gehoord. En nu zijn ze vandaag niet meer bereikbaar. Eten van de hond is op nu, heeft aangepaste voeding nodig. Dus wat nu??

Top en snel geleverd

Reeds 3 maal besteld en heel tevreden

Altijd op tijd en correct

Ik gebruik deze kattenbrokken op advies van de dierenarts al zeker 5 jaar. Nooit enig probleem gehad met de levering en goedkoper dan bij de dierenarts zelf.

Vente trompeuse et préférences non respectées

J’ai commandé 2 x 10kg de croquettes avec livraison en point UPS. Deux jours après avoir passé la commande, on me dit que suite à une erreur système, les sacs de 10kg ne sont pas disponibles et que je dois choisir entre 8 et 10kg. Je demande le prix de ces sacs étant donné que si j’ai prix un sac en double, c’était car le prix était attractif car d’habitude je ne prends qu’un sac par mois pour éviter de payer l’équivalent de 2 mois en une fois. Je précise bien à l’interlocutrice que j’attends de connaître le prix pour voir si oui ou non, je maintiens ma commande. Elle me réponds en me donnant le prix et en disant qu’elle me commande donc 2 x 8kg. Donc mon avis, on s’en fiche et on commande pour moi. Pas un geste commercial, juste un « désolée ». Ensuite, mon colis devait donc être livré en point relais UPS. J’ai vérifié le suivi durant toute la journée pour finalement apprendre en rentrant chez moi que le colis avait été livré CHEZ LE VOISIN. Donc en plus de ne pas respecter ma commande initiale, on ne respecte pas le mode de livraison choisi et on livre chez quelqu’un d’autre ! Tout va bien ! J’hésite vraiment à continuer de prendre chez vous, là c’est un combo gagnant !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goed product, lage prijs

Al meer dan een jaar gebruik ik deze brokken. Bij dit bedrijf tegen goede prijs en geen verzendkosten

Slecht

Op donderdag besteld ,dinsdag nadat ik had gemaild pas geleverd, bestel hier nooit meer

Prima, het is maar voor wat voer

Bijna helemaal tevreden, enige minpuntje was dat ik het afhaalpunt niet kon wijzigen bij het bestellen, waardoor ik het 12,5kg zware pakket te voet moest ophalen (het afhaalpunt ligt midden in het toeristische centrum van Brugge en ik heb geen paard en kar :-). Ik schakel de hond nu over op Royal Canin Sterilized, al wacht ik nog op het advies van jullie dierenarts…

Mmm

Het zou perfect geweest zijn als DPD als bezorger doet wat ze op hun website beloven. Namelijk, een afspraak maken waar en wanneer het product bezorgd wordt. Twee zakken van 12 kg elk. Maar dat deden ze niet. Lekker in het centrum afgeven op een niet afgesproken tijdstip. Waardeloze bezorgdienst waardoor ik waarschijnlijk niet meer een bestelling ga plaatsen. Dat is best vervelend want het geleverde product is perfect. Niets op aan te merken en voor een perfecte prijs!

Heel slecht

Nog niks ontvangen ben heel teleurgesteld

Snel besteld en snel geleverd

Het is gemakkelijk. Gratis thuis geleverd en veel goedkoper dan bij de dierenarts. De volgende bestelling weer bij Pharmapets.

Plus facile de commander après la 1ère fois car paiement Visa

Les livraisons sont rapides mais les emballages des colis pas toujours adaptés au format des sacs de croquettes (fermé par adhésif ne collant pas beaucoup).

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf snelle service als er wat is goed contact.

Top !

Zeer snelle levering

Excellents produits

Nous sommes entièrement satisfaits par nos achats sur PHARMAPETS, nous le constatons par le bien-être de notre chien et l'appétence du produit.

Het was altijd correct

snel en correct

idem hierboven

Goed tevreden

Goede producten eb vlug geleverd

Altijd snelle bezorging met goede mededelingen via de mail

Een echte opluchting

Ik gebruik dit product nu ongeveer 9 maand, 3 capsules per dag. Het werdt voorgesteld door de dierenarts. Mijn hond (kruising labrador - Mechelaar)is nu 8 jaar bijna 9! 9 maand geleden huilde ze van de pijn, kon de trap niet meer op, niet op bed of zetel en lag stilletjes op de grond zonder al teveel beweging . Er werd een foto van haar rug gemaakt en er werd artrose ( vrij gevorderde) vastgesteld op haar ruggengraat. Na 1 maand inname zag ik al een groot verschil. Nu na 9maand speelt ze uren met haar jonge geadopteerd zus( 1jaar) dat energie teveel heeft. Ze laat zelfs in de sprint haar zus achter haar en is terug zeer wendbaar in het spelen en ontwijken. Een echte opluchting voor haar en voor mij als baasje ( ik dacht echt dat ik haar moest laten inslapen,ze zag zo hard af). Een echte aanrader en niet zo kostelijk ( gewicht afhankelijk)

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze