Na 8 dagen nog steeds niet geleverd

9 Juni besteld en betaald maar geen levering

Zoals altijd snel geleverd e goede prijs

Top verkoper

Bevalt prima

Als je wilt uitvinden of je hond een allergie heeft, is dit een smakelijk en makkelijk alternatief.

Super tevreden over prijs, kwaliteit, levering, stiptheid en communicatie

Ik heb voor de eerste mail bij Pharmapets besteld en alles is zeer vlot verlopen.

Hill's Prescription Diet Derm Nourriture complète pour chiens Sac de 12 kg

merci bien chauffeur top livraison

Alles perfect verlopen

Het bericht dat ik ontvang ter herinnering help mij om mijn volgende bestelling gemakkelijk te plaatsen

Très satisfaite

Très satisfaite de mon expérience avec votre firme. Délai de livraison rapide, site clair.

Uitstekend.

Prachtig spel voor de hond

Mooi spel, vlot geleverd. Alleen..... heb ik nu zo'n intelligente hond of..... hij ruikt het met zijn bek omhoog en alle brokjes vallen eruit...

Prima prijs snelle bezorging zeer goede service

AANRADER !!

Al meermaals mijn hondenbrokken en dergelijke hier besteld...goedkoper dan elders + snelle levering. Echt aanrader dus !!

Te lange levertijd

Product was op voorraad, maar is vervolgens vier dagen onderweg. Naar mijn mening te lang.

Vlotte afhandeling, uiterst snelle levering. Topproduct.

sérieux, compétences, rapidité, fiabilité. Bravooooo

Commander, sur un site bien fait, des produits de qualités avec un suivi et une expédition rapide. Mes chiens et moi vous remercions et recommandons vivement PHARPETS.

Uitstekende service

Makkelijk besteld en snelle levering. Hond blij en baasje blij.

bon service, bon rapport qualité prix

Rien à dire tout était ok pour moi

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen na meer dan 1 week

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen na meer dan 1 week

Wat besteld en betaald wordt geleverd

Geen verder commentaar

Niet geleverd. Wel goed de service gehanteerd. Prima. Communicatie omtrent niet beschikbaar zijn van materiaal zou beter kunnen.

snelle correcte levering met traceer info

voor herhaling vatbaar en aan te bevelen, betere prijs dan in de gekende handelszaken

Verpakking kan beter!

Goed dat de plastieken verpakking niets door laat!? Het karton dat de plastieken zakken moest beschermen was stuk en met tape vast geplakt! Geen goede indruk om achter te laten! Het is jullie vergeven, toch maar Kattenzand!

Snel contact, levering laat langer dan 1 week op zich wachten

Toen ik het artikel bestelde, stond er dat het op voorraad was en binnen 1-2 dagen geleverd zou worden. Een dag later kijk ik naar de status en staat er dat het artikel niet meer leverbaar is. Contact gezocht, snelle reactie gekregen. Uit nood in de winkel maar een grote zaak voer gekocht (hebben 3 grote honden) en nu, meer dan een week verder, is het artikel nog niet geleverd. Wat ik dacht uit te sparen, ben ik nu meer dan het dubbele kwijt, doordat ik voer in de winkel moest kopen. Erg spijtig!

Graag beter tracking op de levering

Bestellen gaat steeds vlot, maar het is steeds raden waneer er geleverd zal worden. Dat is een puntje vatbaar voor verbetering.

Onze 3 honden eten het heel graag.

Wij bestellen altijd bij Pharmapets, goede voeding, goede kwaliteit en goede bezorging. Wij moeten niet lang wachten.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze