Graag beter tracking op de levering

Bestellen gaat steeds vlot, maar het is steeds raden waneer er geleverd zal worden. Dat is een puntje vatbaar voor verbetering.

Onze 3 honden eten het heel graag.

Wij bestellen altijd bij Pharmapets, goede voeding, goede kwaliteit en goede bezorging. Wij moeten niet lang wachten.

Nog niet ontvangen

Hallo, beoordelen gaat moeilijk zijn omdat we nog niets hebben ontvangen. Dit zal waarschijnlijk wel aan PostNL liggen, maar is voor ons wel een probleem omdat we de voeding dringend nodig hebben. Moest normaal vorige donderdag toekomen.

levering kon sneller, producten waren snel stukgebeten

de speeltjes waren in minder dan een uur vernield

Aan iedereen aan te bevelen

Snel te bestellen en de volgende dag in huis. Beter kan niet.

Erbarmelijke levering, dagen later en ander adres

Product op zich is ok maar de levering werd niet goed opgevolgd jammergenoeg door Post NL, werd pas dagen later geleverd op een ander adres, een depot van Post NL, een hele omweg om er te geraken. Verander dringend van courrier dienst! Jammer voor jullie verkooppunt!

Toppie

Wat fijn dat jullie deze vrokken ook hadden bij zooplus waren ze op en ook nog iets duurder geweldig

Heel blij met mijn aankoop

Kattenbakvulling gekocht met gratis verzending. Super voordelig.

Aandacht besteden aan de verpakking bij verzending

Ik ben heel tevreden over de producten Echter wat meer aandacht schenken aan de verpakking De doos was open en beschadigd geleverd. Alle hondje snoepjes waren uit hun verpakking en lagen los in de dood

Beste prijs, breed gamma, vlotte levering

Voor een gezonde en kwaliteitsvolle hondenvoeding vond ik het beste product met de gunstigste prijs op Pharmapets.be. Vlotte levering, elke keer opnieuw.

Producten ok

Veel te lang onderweg.

Correcte afwerking

Wel te vroeg geïnformeerd dat het product niet dadelijk beschikbaar was

goede service

na de bestelling duurde het even voor ik te horen kreeg dat er vertraging was met de levering. maar daarna top geregeld!

Gemakkelijk en altijd goed

Gemakkelijk en altijd goed

Pefekt geregeld, zowel bestelling als levering

Zou later komen maar kwam toch heel snel

Nette communicatie. Uiteindelijk toch redelijk snelle levering

Prima geregeld!

Verzending via PostNL gaat heel goed!

Ouf

J’ai eu peur de la rupture mais finalement tout s’arrange

Bestelling is geleverd

De bestelling is goed op tijd geleverd

Perfecte sevice

Van bij mijn eerste bezoek op de website , het kiezen en plaatsen van mijn bestelling aan voordelige voorwaarden , de betaling en dan de levering bij mij thuis is alles vlot en perfect verlopen . Wordt vervolgd . Ik zal in het vervolg ook de bestelling voor de labrador van mijn ouders bij U plaatsen .

Goede prijs voor het product

Goede prijs kwaliteit verhouding

zeer goed

Snelle levering maar lastig betalen

De levering van de bestelling super efficiënt en zeer snel. De betaling was niet zie makkelijk en efficient

très satisfait

prise en charge rapide