Hond is zeer tevreden met zijn eten en snoepjes

Zoals altijd vlot geleverd.

Zoals steeds vlot geleverd. Het product kopen wij al jaren. Onze poes is er tevreden mee. Goed product, voldoet aan de verwachtingen.

top

top bestelling.

In 1 maand zoveel duurder zonder correspondentie jammer

Enorme prijsstijging in 1 maand niet normaal

Royal canin

Heel goed verpakt en op tijd geleverd

Bons produits et livraison rapide donc, parfait en tout point.

Pour ma part, la marque SPECIFIC est celle qui m'intéresse le plus et vous proposez l'entièreté de cette gamme. Ensuite, vos prix sont très attractifs et les livraisons sont vraiment rapides alors que vouloir de plus ? Tout simplement parfait. Merci en mon nom et au nom de mon chat.

Geweldige firma

Ik ben al enkele jaren naar volle tevredenheid klant.

alles ok

Alles ok

Goede en betrouwbare levarancier

Super !

Voor mij de eerste maal dat ik bij jullie online bestelde. Alles super verlopen, perfecte levering van mijn bestelling. Top !

Goed 8.5

Deze keer vertraging van post nl

Vriendelijke en vlotte levering

Zimba is ook content voor de lekkere brokken van Sanamed

Snelle en correcte levering Zeer tevreden Bedankt

Leveri g niet gekregen

Levering via post nl niet gekregen toch een email ontvangen dat ik het wel heb gekregen

Okido

Mijn producten wel goed ontvangen, stonden aan mijn voordeur! Of mijn kleine sloeber gek is van het voer moet ik nog afwachten. Het geschenkje zijn jullie blijkbaar vergeten...

Hiermee lukt het urine opvangen wel!

Mijn kat wilde niet plassen op de bekende plastic korrels, dus ging ik opzoek naar een alternatief. Kit4Cat is fijn zand en daar ging ze zonder problemen wel op plassen. Er zitten buisjes bij en pipetjes om de urine mee op te zuipen. Verder is alles netjes verstuurd, dus een aanrader.

snelle service

Snel via mail doorschakelen naar bestelherhaling en snelle levering.

Toppie

Komt op tijd binnen verpakking is top.

Vlug en correct

Zie hierboven

Snel en netjes

Onze hond wordt Nu 10 j en zit nooit stil voedingssupplement is dus een must

Goedkoop en snelle bezorging

Alles is al gezegd in de titelzin

Klantenservice prima, goede prijsverhouding

Prima prijs en redelijke snelle levering en contact prima hielden zich aan de afspraken alleen jammer dat informatie op de website niet klopte product stond als direct beschikbaar wat niet het geval was.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze