Zeer efficiënt product

Was mij door de veearts aanbevolen,ipaktine voor de nieren,Pancreatine voor de pancreas.Het werkt goed.Goede levering,bedankt

Top service, snel en direct

Worden langs iets duurder ..

idem

Prix intéressants

Le site propose un choix de produits de qualité à des prix intéressants, la livraison est rapide. Petit bémol pour l'utilisation du site : je n'arrive pas à sauvegarder mes produits favoris.

"Vlug, vlot en netjes"

Prima producten en razendsnel bezorgd.

Ben een tevreden klant

Weer dik tevreden

Weer dik tevreden

Goed product

Goed product en goedkoopste verkoper Vlotte levering

Très serieux. Je recommanderai

Tres serieux

Prima brokken

Prima brokken, darmprobleem opgelost

Service rapide et de qualité

j'ai pris l'habitude depuis quelques mois e commander le produits pour mon chat chez Pharmapets.be. Les produits sont livrés rapidement, ils sont bien emballés et ne sont jamais endommagés. J'apprécie la possibilité de renouveler des commandes précédentes ce qui facilite les nouvelles commandes.

Prima dierenvoeding, snelle levering.

Goede producten, snelle levering .

Snel en goede service

de levering was goed, maar de levering zelf was trager.

snelle levering en gunstige prijs

wij hebben al diverse malen voeding besteld voor onze hond - levering (op Texel !) is altijd verbazend snel en de prijs is zeer gunstig.

Goede prijs/ snelle lecering

Goede prijs, snelle levering

Colis non recu

Colis non reçu, mail envoyé à ups et tentatives d'appels sans réponse

• Nous recommanderiez-vous? Non

Altijd zeer goed

Jullie hebben mijn vergissing zeer goed opgevangen. Dank u wel voor de service.

perfect

Uiterst correct en aandacht voor de klant

Nog niet meegemaakt dat er geen voorraad is, bezorging snel en goed verpakt, altijd oplossingsgericht handelen, staan open voor je op-of aanmerkingen en reageren daar erg goed en vooral snel op , prijs marktconform vaak net iets eronder dus als ik daar naar kijk en neem bovenstaand mee dan krijg je een goede betrouwbare leverancier zonder meer kosten . Ben nu een anderhalf a twee jaar klant maar vanaf begin goed te spreken . Complimenten voor het hele Team.

Vlotte service

Vlot besteld, vlug geleverd

Voordelig en snelle levering

Precies de medicijnen die ik nodig heb gevonden. Snelle levering en voordelig. Dus wat mij betreft aanrader voor andere en mijn volgende bestelling.

Très satisfait

Bon prix, remise, livraison rapide

Pharmapets, une agréable découverte

voila peu de temps j'ai découvert pharmapets , depuis je passe régulièrement mes commande sur ce site. Les prix sont intéressants, mais surtout les délais de livraison sont ultra rapides.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze